reklama

Kwietniowe mamy 2016

dzień dobry kochane ...
Jak nocka ? Ja dalej walcze z bolem ...oby sie juz nie nasilał. Faktycznie przy rwie i innych problenach z kręgosłupem wskazania są do cc. Trzeba mieć zalecenie od ortopedy lub neurologa ...( mówiły mi dziewczyny na forum wcześniaków z fb) .
Od poniedziałku dzwonię na usg umówić termin bo wczoraj porażka była.
Ania się odzywała ?
Uwazajcie na siebie dziewczyny...
Torby nie mam uszykowanej ani calej wyprawki jeszcze ...jestem w trakcie kompletowania. Z grubych rzeczy nie mam wózka wanienki pościeli rozka ( choć 1 Nowa bo po synu są ) .Na paczkę z apteki czekam.
No i jeszcze przed remontem . A to kafelki wybrane do łazienki ....

Załączniki

• received_1010874085640707.jpeg
    received_1010874085640707.jpeg
    38,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ja tez mam rwę od świąt BN, są dni lepsze i gorsze, czasem chodzę normalnie a czasem kuleje albo tak mnie sparaliżuje ze wcale nie moge chodzić, ale rodzić zamierzam sn, chyba ze bedą jakieś inne wskazania do cc.
Z wyprawki to jeszcze tylko wózka nie mam, reszta juz jest. Teraz robimy pokój dla malucha, jutro malowanie, za tydzień meble, będę juz mogła wszystko poukładać i w spokoju wysiadywac jajko ;) dawno mnie tu nie było, cierpię na chroniczny brak czasu. Poświęcam maksymalną ilośc uwagi starszakowi, i nawet trochę o was zapominam.
Pomału będziemy sie kolejno rozpakowywać, juz pierwsze kwietniowe bobasy widzę sa na świecie :*

My juz po zakupach w Ikei, teraz tylko czekać aż mąż znajdzie wenę do skrecenia mebli dla starszej córki ;)

Ania bedzie dobrze, na pewno :) maluchy super sobie radzą i z czasem wszystko się unormuje.

Renia bo wiesz, jak mnie tu nie ma pare dni a tu widzę 50 stron do nadrobienia to zazwyczaj nie czuje sie na siłach :P a ostatnio to juz mnie jakiś syndrom wicia gniazda dopadł, w życiu takiego porządku w domu nie miałam i w życiu tylu obiadów i ciast sie nie napiekłam ;) a potem odbieram starszaka z przedszkola juz po obiedzie o 13 i spędzam z nim czas do wieczora juz bez żadnej elektroniki, jak go położę spac to juz sama tez idę i zasypiam i tak jakos nie mam kiedy sie udzielać. A marzylo mi sie czytanie książek w ciazy, wieczorami. No nie mam siły.

Ja uwielbiam czytac, przed ciaza mimo pracy i innych obowiazkow pozeralam ksiazki. I myslalam ze tyyyle sie naczytam w ciazy, za wszystkie czasy! I co? Najpierw mega mdlosci przez pare miesiecy wiec wiekszosc dnia spalam, a teraz niby mam mozliwosci ale nie moge sie zabrac za czytanie. Moze ze 3 ksiazki przeczytalam, z czego jedna w szpitalu kiedy lezalam w 1os sali i zwyczajnie nie wiedzialam co mam ze soba zrobic cale dnie :)

mi na początku ciąży udało się nawet trochę poczytać, ale jak z czasem przyzwyczaiłam się do dużej ilości wolnego czasu to jakoś inaczej rozplanowuje sobie dzień i na książki zostaje jakieś pół godziny dziennie zanim przysnę na popołudniową drzemkę :)

Ja tez juz dziś po Ikei oraz entliczku :) kupiliśmy komody do "naszego" pokoju w domu rodziców żeby móc tam cześć rzeczy zostawiać i nie wozić jak będziemy z dzieckiem odwiedzać (a to ponad 200 km).

W tentliczku kupiłam sobie biustonosz do karmienia i pierwsza zabawkę dla córki :) taką sensoryczna książeczkę :)

Teraz padłam ale zaraz biorę się za obiad i weekendowe porządki.

Aniu pewnie dojazdy będą męczące dla Ciebie ale to szybciutko minie! Trzymam kciuki za Was!

Mikulinka bardzo ładne kolory do łazienki.

reklama
Ania ,malusKi maja wspaniała opiekę ..napewno rozłąka z dziećmi jest dla ciebie ogromnym stresem jak dla każdej mamy, Ania będziesz miła czas zeby dojść do siebie po operacji i jak juz chłopcy bedą w domciu mamusia będzie jak nowo narodzona ,napewno Ania dobra kondycja będzie ci bardzo potrzebna juz niebawem ..lepiej ze monitorują chłopców i wypiszą ich do domu dopiero jak bedą juz stabilni..a jak córcia przechodzi ta rozłąkę z mamusia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry