reklama

Kwietniowe mamy 2016

Milka moja tez szaleje głównie wieczorem tzn wieczorem to standard a w ciagu dnia to roznie ale tez bardzo lubie ten czas

Kiktki ja Ci powiem ze mi te gorsze bole przeszly ale brzuch dzis od rana znowu lekko czuje jak na okres. Nie tak jak wczoraj ale jednak.

Bylam wczoraj u kardiologa, zgodnie z zaleceniami gina. Trafilam na takiego gbura, ze szkoda gadac. Wogole nie widzial potrzeby po co ja do niego przyszlam...mam arytmie od lat a na ost konsultacji z kardio bylam 5- 6 lat temu.. I on nie widzi potrzeby konsultacji. Poza tym na dzien dobry zle mnie zrozumial( ze niby chce zgode od niego na cesarke) a ja bylam po potwierzenie ze z sercem nie ma wiekszych problemow i nie ma przeciwskazan do cc. Pooburzal sie, nagadal.... Matko okropna wizyta i jeszcze platna do tego.

Dziewczyny jak u was z opuchniecismi rak i nog?? Ja rano jak wstaje to mam spuchniete lekko nogi ale gorzej dlonie nawet nie tyle napuchniete co sztywne..

Aniu bedzie dobrze, sa malutkie bo po pierwsze blizniaki po drugie jednak troche szybciej urodzone. Ale z dnia na dzien bedziesz widziala roznice sciskam Cie mocno, trzymaj się.

reklama
Aniabuu ja kupiłam używany elektryczny laktator z Canpolu za 70 zł. Mam nadzieję ze się sprawdzi ;-) na nowy, tym bardziej z Medeli nie było by mnie stać.

Ania chłopcy teraz są tacy malutcy ale z dnia na dzień będą coraz więksi i silniejsi :-)
Przesyłam Ci dużo pozytywnej energii, dacie radę przez to przejść:-*

Aniabuu ja mam dwa ręczne aventu i medela
Martita ok zapytam :-)
Aniu będzie dobrze nie martw się, maluszki silne a to najważniejsze :-* mleczko się pojawi na pewno :-*
Sweetka mi nic nie puchnie w poprzedniej ciąży też tak było
U nas noc całkiem całkiem od rana posprzatalam teraz odpoczywam ;-) później zakupy obiad spacer a wieczorem idziemy do brata męża a jakie plany u was :-)?

Aniu wszystko bd dobrze ,zobaczysz jak szybko zleci ten czas i bedziesz miala chlopcow w domku :****nie zamartwiaj sie musisz byc silna dla nich ! Ile km masz do szpitala kochana ??

Klaudyna - ja mam wizyte w poniedzialek:)

Ania - glowa do gory, jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej. Chlopcy sa mali ale szybko nadgonia. A mozesz ich kangurowac czy na razie jeszcze nie?

Sweetka - mnie tez pobolewa brzuch ale mnie raczej z tej jednej strony wiec albo zrost sie rozciaga albo nie daj boze cos z lozyskiem. Oby do poniedzialku;)

Ja ogarnelam kuchnie po kolacji i sniadaniu, wykapalam sie i odpoczywam. Maly nie ma litosci i dalej watrobe i zebra z prawej strony atakuje:rolleyes: przed 12 musze podjechac po te prezenty i z corka na urodziny bo odmowila pojscia z tata. Ze tata sie nie zna na prezentach ze kupi nie taki ze na urodziny przychodza mamy a nie tatusiowie i ze jak bedzie chciala siku to z kim pojdzie bo do meskiej to na pewno nie:D no i uleglam:( zawsze obiecuje sobie ze tym razem sie nie dam a pozniej ulegam:( i teraz bedzie tak ze wyjdziemy przed 12 po prezenty. Urodziny na 13.15 do 16.30 w centrum wiec 15km. I wroce pewnie o 17. Ale tak pomyslalam ze jak da sie jednak zostawic to w ciagu tych 3h podjade do mamy polezec i poodpoczywac. Zobaczymy czy sie uda. Maz po tych urodzinach chcial bysmy jechali znow na mecz pilki recznej na 18, cora ucieszona ale wybilam towarzystwu to z glowy. Nie dam rady tyle. A jak sami pojada to musialabym wracac autobusem z centrum a to odpada. Na szczescoe zrozumieli i obylo sie bez fochow

Anulka będzie dobrze, najważniejsze że chłopaki przyjmują pokarm, kilka dłuższych dni i maluchy będą z wami. A jak nie masz komu się wypłacać, to my tu po to jesteśmy żeby wspierać więc żal się kochanie ile tylko chcesz i uszy do góry :-)

Martita ja wiem ze i w UK po cc wychodzi się dość szybko, ale nie ja. Ja Gbs a z tym paskudztwem trzeba z dzieckiem zostać conajmniej 3 dni, bo muszą obserwować czy nic się nie dzieje.

Ja spróbuję policytowac modele na ebay może mi się uda wychodzić coś ciekawego.

Aniu bądź dzielna :* chłopcy są silni więc i Ty bądź:) odpocznij troszkę z mężem to na pewno nabierzesz wiecej siły a chłopaków bedziecie odwiedzać. Szybko minie ta rozląka.

A ja dziś na leniwo bo wczoraj mieliśmy gości do późna, teraz ogarnęłam sterte naczyń i czekam aż mojemu królowi przejdzie kac to wtedy podjedziemy na kawkę do któryś rodziców.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry