reklama

Kwietniowe mamy 2016

Masakra ze miejsca nikt nie ustąpi ale ja miałam lepiej jeszcze heh ostatnio jak do gina jechałam czyli 3tyg temu wiec balon juz wielki i usiadłam sobie bo było wolne na miejscu dla mam z wózkami ale poza tym ze ja usiadłam obok mnie było jeszcze wolne miejsce poza tym no wiadomo ze w razie co to puszcze i podchodzi do mnie koleś i się upomina ze to dla wózków no to ok wstaje ale wiecie on był ze swoją laska z dzieckiem i dla niej miejsce było obok nawet jakbym ja siedziala i dla wózka ale pierwszy dupe to on wladowal oczywiście sam bez wózka a dopiero za nim ta kobieta ten wózek tachala... No jak mu nie wstyd bylo to ja nie wiem heh ani swojej kobiecie nie pomoc i jeszcze się ciężarnej o miejsce do siedzenia upominać lol

reklama
Kitki ja też jestem tego zdania że raz na jakiś czas jakiś opiernicz się przyda żeby facet chodził jak trzeba bo inaczej myśli że nic źle nie robi :) Ja np wczoraj się dowiedziałam że tylko udaje że mnie bolą plecy i brzuch żeby się nade mną użalał :errr: no i musi mi jakieś zajęcie znaleźć bo się nudzę w domu bo nie mam co robić :baffled:

halo no to nadrobiłam WAS ( dopiero) ... ja w dalszym ciągu walczę z rwa kulszową ...i związku z tym mam pytanie bo mam jakieś paranoje w tym temacie ze mnie weźmie ta cholera w czasie porodu ... czy to prawda ze jeśli ma się rwę to wskazania są do cc ?

Sweetka, nawet nie czułam cewnika, polog tak sam moim zdaniem przynajmniej narazie. Mi nie zdążyli zrobic lewatywy, nawet zgody na cc nie podpisywalam dopiero po. Tak szybko decyzja o cc zapadła. Wczoraj nie mogłam ich zobaczyć bo leżałam plackiem a dzisiaj muszę czekac za mężem żeby mnie zawiózł do synusiów a będzie dopiero kolo 14tej.
Miłego dnia dziewczyny.

Odpoczywaj Aniu nabieraj sił ☺ niech juz będzie 14 - zebys mogła ich w końcu zobaczyć i nacieszyć się chłopcami

Kitki też bym się wkurzyła na maksa. To się namęczysz. Z marsjanami eh
Dobrze że u nas 2 auta, choć mojego już nie używam ostatnio, boje sie i nie daje rady kierować.

Mikulinka ja Ci nie pomoge w tym temacie.

Marita ja mam czasami takie kłócia w kroczu. Czasami na chwile a w ubiegły weekend to tak mnie bolało jak chodziłam że momentami nie mogłam nogą ruszyć ale przeszło na drugi dzień.

Normalnie znieczulica panuje głównie u facetów i starszych bab.
Ostatnio byliśmy w Auchan pełno ludzi przy kasach, wypatrzyłam kase dla ciężarnych a tam brak kasjerki więc mówię do kasjerki obok żeby poprosiła kogoś a ta do mnie że nie ma nikogo więcej :wściekła/y: to się pytam po co ta kasa.
W innym mieście w Auchan czy w biedronce to kasjerka mnie zawołała jak stałam na końcu - aż się zdziwiłam :happy:
----------
32 tc

Ostatnia edycja:
Ja się już przyzwyczaiłam, ze mało kto mnie przepuszcza. Z komunikacji raczej nie korzystam, ale w sklepie to jestem praktycznie codziennie i naprawdę wśród ludzi panuje okropna znieczulica. Ale czego oczekiwać...

reklama
Renia - ale frajer:eek:...nie wstalabym tylko stwierdzila ze dla matki jest wolne miejsce obok. A on nie wyglada na inwalide, ciezarna, tudziez matke z dzieckiem:p

Martita - mnie czasem tak mocno zakluje ale blizna po cc albo moim zdaniem lozysko. Krocze mnie raczej nie boli ale w ciazy z corka mialam i rwe kulszowa i krocze bolalo, klulo, kregoslup okropnie bolal,niewiele co moglam sie ruszac na tym etapie co teraz jestem. I tak sobie wydedukowalam ze wtedy mialam lozysko na tylnej scianie i te dolegliwosci czulam jakby z tylu. Teraz mam na przedniej i czuje klucia tylko brzucha. Czy mozliwe ze to wszystko sprawka lozyska? Co myslicie?

Ja mialam rwe ale nikt mi nie mowil ze to wskazanie do cc. Mialam cc ale z zupelnie innego powodu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry