reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja tez mam lozysko na przedniej scianie. I dwa razy mnie wlasnie w tym miejscu jakby kłuło. Patrzalam czy nie plamie bo przy odklejajacym czy rozwarswiajacym sie lozysku pojawiaja sie krwawienia. Ale nic takiego sie nie zdarzylo

Za to przedwczoraj i dzis boli mnie od rana podbrzusze jak na okres:(

Tez mam lozysko na przedniej ścianie, boje się troche zeby te klucia plus twardnienia nie skracaly szyjki, a wizytę mam dopiero za tydzień a przeciez nie bede biegac co chwile do tej mojej lekarki. Moze dziecko uciska na nerw, juz sama nie wiem...

Sweetka mnie też dziś od rana tak pobolewa ehh to stresuje za każdym razem choć te przepowiadajace mogą nawet kilka tygodni przed porodem występować no ale człowiek tylko patrzy czy przejdzie.. dobrze ze piątek dziś to chociaż mąż będzie w domu wtedy jestem spokojniejsza.

Ja tez mam lozysko na przedniej scianie. I dwa razy mnie wlasnie w tym miejscu jakby kłuło. Patrzalam czy nie plamie bo przy odklejajacym czy rozwarswiajacym sie lozysku pojawiaja sie krwawienia. Ale nic takiego sie nie zdarzylo

Za to przedwczoraj i dzis boli mnie od rana podbrzusze jak na okres:(
Mnie tez tak podbrzusze czasami pobolewa. I blizna i ciut wyzej. Chyba tak poprostu musi byc

Zaliczylam szpital, lekarza i apteke juz. Na szczescie wyniki mam w normie z reumatologii, takze wielkie uffff bo prawie 3tyg kazali mi czekac i juz sie balam ze cos nowego wymysla
Mialam jeszcze pepco i rossmanna zaliczyc ale nie bede targac w rekach. I jeszcze smyka albo jakis market bo 2 prezenty potrzebuje. Ale skoro mnie mezus tak zalatwil to po poludniu dostanie corke do pomocy i niech jedzie po prezenty:p wracam do domu bo mi ciezko i ledwo ide, nie bede sie narazac niepotrzebnie. Jutro core zawoze na ur i bedzie tam 3godz to moze wtedy na kawke skocze i jakis sklep przy okazji zalicze. Ledwo zipie laski

Ostatnia edycja:
Kitki to teraz do domu odpoczywać. Nie lubię mieć tyle zajęć na jeden dzień. Zemsta na mężu na pewno Ci ulży :) ciekawe czy podoła tym zakupom :P

Ja już obiadek nastawiłam, z grubsza ogarnęłam i teraz biorę się wreszcie za prasowanie koszul mojego bo już mnie w oczy kuje ta sterta :/

Dziewczyny czy macie czasem napieranie na odbyt...od kilku dni czuje wlasnie tam tak jakby ucisk ..troszkę pobolewa wtedy ...dzis mam wizytę jak co tydzień i pełno pytań do mojego ginekologa...tak sobie myśle ze powinien mnie zbadać wew...ostatni raz byłam badana w 8tyg....a tutaj podobno dopiero w 36 + wymaz..maleństwo cały czas kopie i czasem czuje jak rusza , wierci na boki główka i mości sobie gniazdko poniżej spojenia łonowego...ogólnie nie czuje żadnego bólu w krzyzu, pochwie...wszystkie dolegliwości minęły tylko ten ucisk w odbycie ...

A ja myślałam, że tylko mój mąż przegina ;) zdecydowanie raz w miesiącu trzeba ustawić męskie towarzystwo ;)

Też macie jakiś dziwny bunt hormonów? Zaczęłam ryczeć o wszystko i na wszystkim. Raz, bo przypomniało mi sie coś przykrego, potem, bo mnie matka wkur****, a póxniej, bo mi mąz nie chciał prymulki kupić.... a dzisiaj, bo mi wyszły kolejne 2 rozstępy... no istny łzowy armagedon mnie dopadł...

Brzuszek znowu mi twardnieje, ale to chyba dlatego, ze dwa dni prawie siedzę przy maszynie szyjąc córci minkowa wyprawkę... a jeszcze kojec mi został, ale to pewnie w pn już usiądę na spokojnie ;) teraz wrzuciłam pieluszki tetrowe i flanelowe do prania, żeby się po niedzieli spakować, nadal nie wiem jak rozłożyć zawartość toreb, bo skoro 1 do porodu n porodówkę, a druga ma byc na oddział i dla maluszka to gdzie wsadzic podkłady na szpitalne łóżko, a gdzie pieluszki dla maleństwa? Ubierają pieluszkę na porodówce czy już po kapieli na oddziale? Jezu jak ja nie lubię być pierworódką!!!!!!

reklama
MiLadyyy chociaż masz jakes powody.. ja ostatnio tak sobie po prostu usiadłam na kanapie i się rozplakalam zupełnie nie wiem o co heh za pół godziny juz się śmiałam lol nieczęsto takie akcje mam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry