reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu to super a nie bylas jeszcze na sali tam u nich ?? Malenstwa :)czekamy na zdjecia jak dasz rade :) i kto by pomyslal ze to juz dzis 18 lutego twoje chlopaki zechca ujrzec swiatlo dzienne :) a jak z oddychaniem ?? Jaka metoda sa wspomagani ??

reklama
Aniu extra wiesci a z dnia na dzien bedzie jeszcze lepiej

Cewnikowanie boli??
Przed cc tez robia lewaywe??
I jak wyglada połóg po cc ?? Tak jak po sn??

Ostatnia edycja:
Witam się rana, młoda poszła wczoraj spać o 19 (usnęła mężowi na kolanach w trakcie zabawy) i dziś przed 6 już pobudka, a ja razem z nią :) Ale przynajmniej dzień będzie dłuższy i jakaś drzemka po drodze pewnie wpadnie :)

Przy okazji pakowania torby przypomniało mi się, że ostatnio nie zabrałam rękawiczek-niedrapek dla malucha i zanim mąż mi dowiózł to mała cała się podrapała na buźce. Więc dziewczyny dopiszcie do swoich list jeśli nie macie.

Aniu jakie super wiadomości! Jeszcze dosłownie momencik i będziecie wszyscy razem :))) a i z każdą godziną Ty będziesz silniejsza :) wszystkiego najlepszego dla Was :*

Chyba też zacznę torbę pakować na wszelki wypadek ;)

Cześć dziewczyny :) Wstałam o 6:45 , już jestem po śniadanku i zaraz bierzemy się do pieczenia z moim mężem....mój mąż nie ma cierpliwości do takich rzeczy wiec zobaczymy jak się sprawdzi dziś w kuchni :p

Sweetka mnie cewnikowanie nie bolało tylko trochę piekło. Nie jest to miłe uczucie ale tragedii nie ma. Ja lewatywy nie miałam bo u mnie cc było na szybko bo tętno małej spadło. Ale koleżankom z umówionym cc tez nie robili. Co do połogu to nie wiem jak po SN ale ja krwawilam mocno i długo bo aż 8 tygodni. Musisz pielęgnować ranę, ja mylam płynem do higieny, dobrze osuszalam a potem psikałam Octaniseptem i znów osuszalam. Wieczorem jak leżałam to zsuwalam bieliznę żeby wietrzyc. Po paru dniach przyszła położna zdjąć szwy. I to miłe nie jest. Po wizycie kontrolnej u giną smarowalam specjalna maścią aby blizna była mniej widoczna. Trochę boję się tego oczyszczania bi na dworzu juz będzie ciepło a tu taka wielka podpaskia. I co ubrać na siebie.

reklama
Sweetka mnie cewnikowanie nie bolalo raczej przez chwile bylo nie przyjemne a co do pologu po cc to nie przeszlamm go ale z tego vo wiem to krwawi sie tak samo i oczyszcza z tych wszystkich syfow jak po sn tylko tylek nie boli ;) i ponoc macica wolniej sie obkurcza niz po sn ale to tez troche pewnie kwestia indywidualna . widze ze jestes troche przerazona ale nie przejmuj sie jak moj synek nie zmieni polozenia to tez mi zrobia cc a w takiej nieswiadomosci zyje i niecwiem do konca co mnie czeka bo chyba sie dopiero dowiem jak pojde rodzic czy maly jest glowa do dolu ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry