reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja dzis mialam kryzys lezenia. Czulam sie jakby mnie ktos w puszce zamknal. Ciezko ki sie oddychalo... Masakra na lezacavponaciagalam rece i barki. Strzelali ze hej. Wywietrzyl mi maz pokoj i troche lepiej jest...

BeTka nie dziwie sie ;( tobie bardzo wspolczuje ze musisz tam lezec i wysluchiwac tych wszystkich dolujacych histori i widziec te wszystkie tragedie :( patologia to nic milego ale u cb na odzdziale to masakra :(

No więc ja po wizycie. Kacperek waży 2580g i wagowo jest średniaczkiem jak na 35tc. Łożysko jest nisko ale nie zasłania ujścia szyjki macicy. Jednak jest oddalone tylko o 5mm, więc dostałam skierowanie do szpitala. Tętno małego to 130 u/min. Szyjka zamknięta 4cm. Pobrał mi wymaz na GBS , jutro muszę go dostarczyć do laboratorium, koszt u mnie 38zł.

Annika porządna już waga :)

Moje zdjątko z USG, taka zagadka dla narzeczonego bo skarżył się ostatnio że długo nie przyniosłam żadnego :) jego odpowiedź jak zawsze mnie nie zawiodła bo nie zgadł. Troszkę na fotce mniej czytelne a jakoś nie mogę wyostrzyć. A jak Wy myślicie? :)

1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    820,2 KB · Wyświetleń: 162
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry