reklama

Kwietniowe mamy 2016

Aniu ani się obejrzysz a pierwszy miesiąc minie, super :)))) rosną chłopcy?

Martita powiem Ci ze nie mogę się doczekać kiedy będę z córką na urodziny chodzić i je organizować :D możliwe ze pożałuje tego co pisze jak wypadną kolejne urodziny w tym samym miesiącu ale póki co już tak bym chciałaaa ;))

Schauma, Bluelovi trzymajcie się :*

Ja się dziś pakuje bo jutro jedziemy na kilka dni do teściów a później rodziców. To ostatni wyjazd i odwiedziny przed porodem. Spodziewam się fochów i ciężkiej walki o spokój w pierwszych dniach po porodzie i brak tabunów odwiedzin w szpitalu :/

reklama
Moje zdjątko z USG, taka zagadka dla narzeczonego bo skarżył się ostatnio że długo nie przyniosłam żadnego :) jego odpowiedź jak zawsze mnie nie zawiodła bo nie zgadł. Troszkę na fotce mniej czytelne a jakoś nie mogę wyostrzyć. A jak Wy myślicie? :)
Zobacz załącznik 748087
Lusinda ja widzę :P miałam pisać, że usteczka i nosek, ale mnie uprzedziłaś :D Mam filmik z połówkowego jak moja córcia się wpycha w okolice łożyska i akurat same usteczka jej wystawały :)

Beatka kurczę nieciekawie :( Trzymaj się dzielnie, synek niech jeszcze posiedzi troszkę w brzuszku.

Fenika - jeszcze te urodziny dzieciece ci bokiem wyjda. U nas czesto jest tak ze sa co tydzien albo nawet i dwa razy w tyg. Srednio po 3-4 w miesiacu wypadaja. My sie smiejemy ze mamy rozrywkowe dziecko. Czesciej chodzi na imprezki niz my:)

Fenika popieram Kitki :) fajna rozrywka dla dzieci ale niestety kosztowna... A córka jak idzie na urodziny to macha nam w drzwiach na pożegnanie, wiec przyjeżdżamy ja tylko odebrać juz po zabawie ;)

Hej :)
Kitki ja bym się po prostu wkurzyla o to jedzenie to jakaś drwina, w życiu bym sobie takim pomidorkiem nie pojadla :P
Ja sie dziś wyspałam maz juz w pracy za to Damian juz od dziś w domu do weekendu bo jakieś wewnętrzne sprawy mają w przedszkolu- zebrania i zamknięte 2dni. Wczoraj mężul mi zamontowal światełka jak wstaje z łóżka to się od razu świecą fajna sprawa za każdą wizyta w wc się jaralam hehe szkoda ze tylko 30 s wiec jak będę wstawać do dzidzi to i tak dodatkowo będę musiała cotton balls zaświecać, do nich też ma mi teściowa piloty przywieźć, kiedyś w biedronce kupiliśmy takie piloty do kontaktow tez fajna sprawa tylko z łóżka się klika i ich używałam przy małym Damianie :)

Ciezko z dojazdami bo daleko ale jeździmy co drugi dzień, ostatnio tulilalam Wojtusia dzisiaj juz będę migla chyba i Antośka. Obydwoje najpierw tracili na wadze. Ale teraz juz przybrali po 70g, jedza przez sondę oczywiście bo nie maja odruchu ssania, oddychają juz samodzielnie <3 są przeniesione z intensywnej opieki na pośrednia. Wyniki i usg maja prawidłowe. Dzieki ci Boże ❤ dziekuje wam za kciuki i ze o nas myślicie :* mleczko zawoze im co drugi dzien odciągnięte z ost 12h moge i to im wystarcza na pól tora dnia, jak zabraknie to dają sztuczne :( no ale codziennie ciezko z dojazdem tak daleko.

Hej.... do mnie dzisiaj przyjeżdża za godzinkę położna.... wstałam o 8, ale czuje sie taka niewyspana... jak mam się przeturlać w nocy z boku na bok , to nie dość , że kosmiczny ból, to tak ciężko jak beczka.....
Później odwiedzają mnie siostrzenice...

Po ciężkim dniu wczoraj padłam . Coraz ciężej mi jest i takie "wyprawy " muszę odchorować . A dziś zapowiada się kolejny dzień podobny do wczorajszego. Od rana musze lecieć do spółdzielni(a to jest kawałek drogi ) a popołudniu usg. No waśnie mała coś mało się rusza albo ja taka zaganiana ze nie zauważam ....
Dobrze ze dziś to usg. Może mnie to uspokoi .. bo już myślałam o kupnie takiego cuda do mierzenia tętna płodu ..
Wczoraj weszłam do smyka i upolowałam dwa pajace 56 za 3 dychy .. Szukałam bodów kopertowych ale nie mieli ...A no i kupiłam paczkę dad (ostatnia) .
Ania jak tam "nasi" chłopcy ? Musze jakieś kartony załatwić i pakować się bo 7 wchodzą robotnicy ... Laseczki jakie buteleczki kupujecie? Bo ja w dalszym ciągu jestem na etapie wyprawkowym...
Podczytuje was kochane ale czasu mi brak na czynne uczestniczenie :/ .
Schauma, Bluelovi o rany dziewczyny współczuję wam bardzo. Wiem co do bol ( u mnie idzie od krzyża po pośladki i idzie najczęściej po lewej nodze w dół a do tego jak chodzę to brzuch ciągnie do dołu i krocze boli ze musze przystawać i odpoczywać ).. ja po wczorajszym chodzeniu " przy balkoniku " ( wózku ) ledwo doszłam do domu długo się mordowałam by się ułożyć do snu i jakoś przespać . Dziś chodzę no ale powtórka z rozrywki będzie ... Właśnie co do bólów kręgosłupa to dopytajcie się jak to jest z porodem bo coś mi się obiło o uszy ze cc robią ale 100 % nie dam sama jestem zaciekawiona tematem bo od lat walczę z kręgosłupem ...
Kitki ty tam się za bardzo tym jedzeniem nie objadaj tak :P
O widzisz Maritita dobrze wiedzieć :D jak dam radę to zajrzę do lidla ...
Lusinda ale słodkie foto :D
Miłego dnia laseczki.

reklama
Hej :)
Kitki ja bym się po prostu wkurzyla o to jedzenie to jakaś drwina, w życiu bym sobie takim pomidorkiem nie pojadla :p
Ja sie dziś wyspałam maz juz w pracy za to Damian juz od dziś w domu do weekendu bo jakieś wewnętrzne sprawy mają w przedszkolu- zebrania i zamknięte 2dni. Wczoraj mężul mi zamontowal światełka jak wstaje z łóżka to się od razu świecą fajna sprawa za każdą wizyta w wc się jaralam hehe szkoda ze tylko 30 s wiec jak będę wstawać do dzidzi to i tak dodatkowo będę musiała cotton balls zaświecać, do nich też ma mi teściowa piloty przywieźć, kiedyś w biedronce kupiliśmy takie piloty do kontaktow tez fajna sprawa tylko z łóżka się klika i ich używałam przy małym Damianie :)

My mamy w pokoiku taki bajer :P i wczoraj była walka o to... gdzie ten wielkości gówienka pilocik się podział ;) 10 razy bym światło zgasiła zanim się odnalazł ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry