reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ania super że chłopcy co raz silniejsi. Z każdym dniem są bliżej wyjścia do domu :)

Mikulinka ja body kopertowe kupowałam w hm a nawet ostatnio jak w Kik byłam to tam też mają ale nie wiem w ilu miastach jest ten sklep bo u nas też od niedawna :)

Bluelovi a może mały się już przekręcił troszkę i nie potrzebnie się martwisz :) moja położna mówi że przy kolejnym porodzie jeśli wcześniejsze były sn to nawet pośladkowo można rodzić bo ona sama trzeciego syna tak rodziła. No ale skoro Twój mały już był gotowy do wyjścia to może tylko na chwilkę się przemieścił :P

reklama
Ewe1982 powodzenia na wizycie, będzie dobrze, nie denerwuj się!

Bleulovi a może mały się już obrócił główką w dół tylko nie czułaś?

Annika 7 marca toż to przecież zaraz :errr:

Dziewczyny no wlasnie bylam dzis na wizycie maly lexy w poprzek.

Lusinda no fajnie by bylobjak by maly lezal glowa w gore to posladkowo bym mogla rodzic ale w poprzek nie urodzisz ,on lezy po prawej nogami po lewej glowa jak w hamaku

Bluelovi tez trzymam kciuki pewnie to rzeczywiście przez ta bliznę tak jak piszesz... no w najgorszym wypadku to zrobią cc przeżyjesz :* wiem ze jesteś rozczarowana ale to naprawdę najważniejsze że dzieci zdrowe :)

reklama
bluelovi kochana :* grunt, ze z Maksiem wszystko dobrze, ze jest zdrowy i duzy chłopczyk.. wiadomo, ze zawsze się rozczarowujemy gdy coś idzie nie po naszej myśli, gdy plany się rypią, ale akurat w przypadku porodu przemawia wyższe dobro :) najważniejsze by bezpiecznie przyszedł na ten świat, a to w jaki sposób... to juz mało istotne :* :) więc główka do góry i nie smutaj się tam :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry