reklama

Kwietniowe mamy 2016

Klaudyna rozumiem;*

Renia kurde to wlasnie jest okropne z tymi skurczami ,oby jeszcze troszke :*

Ale te nasze kwietniowe dzieci to predkie do wychodzenia miejmy nadzieje ze posiedza jeszcze i tylko strasza :/

reklama
Martita ja teraz mam częste twardnienie brzucha i bardzo mnie one dezorientują...nie wiem czy maleństwo pupcie wypina czy to skurcze przepowiadające czuje przy tym ból i oddech przyspieszony...ten tydzień mam bardzo lekki tylko 3 dni w pracy :) tak sie ciesze ze moge wiecej w domu pobyć :) ...mimo ze pracuje. 3-5 godzin to taki dzien wolny to dla mnie jak mini wakacje ;)

Martita no ja też się tak nie znam :D Ja wczoraj miałam zwykle skurcze macicy nie twardnienia. W pierwszej ciąży w ogóle takich nie miałam tylko dopiero przy porodzie a za to miałam twardnienia. W tej z koleii brzuch mi się tak nie stawia jak w tamtej a raz na jakiś czas zaczyna tak pobolewac jak przy @... wczoraj tak samo właśnie tylko mocniej niż zwykle. Także nie taka łatwa sprawa z tymi skurczami każdy inaczej odczuwa i bądź tu mądry a stawianie to tez skurcze..

Bluelovie..czy jak synuś sie obrócił w poprzek to czujesz ruchy inaczej jak wczesniej?..ja mojego maluszka czuje teraz po lewej stronie i po prawej a wczesniej tylko po prawej...tak sobie myśle czy czasem sie nie obrócił w poprzek

Ja raz mam tak ze mam csly brzuch twardy, boli jak skurcz w lydce... Czasami caly brzuch twardy a boli jak na okres... A czasami spina mi sie tylko dol brzucha...
To ja juz chyba wole te skurcze z krzyża, sa jedyne i niepowtarzalne ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry