reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
ALE JESTEM ZŁA NA MAX.......... Muszę mieć zaświadczenie od okulisty , że mam wskazania do cc... Mam specjalny pakiet medyczny za który płace 50zł na miesiąc... i wyobraźcie sobie ,że myślałam ,że skoro płacę tyle co miesiąc, to zapisuje się do danego specjalisty i gora za max 2 tygodnie mam wizytę.... a tu dupa... dzwonię do kilku placówek obsługujących mój pakiet i najbliższy termin w jednej to połowa kwietnia , a w innych MAJ!! ... żart!!! ja potrzebuje tego kwitku już.... więc jestem zmuszona jechać do kliniki 300 km ode mnie do Katowic po ten świstek ale nic nie zrobie.... pojedziemy w nastepnym tygodniu... i mąż stwierdził, że jak już specjalnie po kwitek pojedziemy to skoczy sobie na narty do szklarskiej na jeden dzien.... bo nigdzie w tym roku nie bylismy a jak juz tam pojedziemy to skoczy sobie..... wynajmiemy pokój na dobę... ja będę sobie odpoczywać a on jeździć

Rsz przeczytaj na wszelki wypadek swoją umowę bo z tymi pakietami tak jest ze oni na piśmie często gwarantują specjalistę w ciągu np 2 tygodni a potem się wykręcają. A jak się im powie ze masz w umowie to termin się znajduje....

rsz a czy w tej Twojej przychodni nie zwalniają sie terminy z dnia na dzień bo ktos odwoluje wizytę? Ja na Twoim miejscu nie ryzykowalabym wyjazdu tak daleko, tylko leżała spokojnie w łóżku. Zeby potem nie bylo ze szyjka sie skrocila i urodzisz jak Twój maz bedzie jezdzil na nartach...

Rsz 300 km to bardzo daleko ,spaliciie tyle paliwa ze bardziej oplaca ci sie zapisac prywatnie do okulisty w twoim miescie i on ci napewno takie oswiadczenie wystawi.

U mnie Gbs pobranie w ramach wizyty a badanie w lab to 29 zl.

Rsz zalatw sobie prywatna wizyte tak jak Bluelovi pisze.
Ja w pon bylam w podrozy 150 km i spowrotem juz mnie wszystko bolalo

reklama
Ja zrobiłam sobie na jutrzejsza wizytę u ginki kartkę z pytaniami do niej, zeby nic nie zapomniec bo skleroza ze mnie straszna ;) jakos wole teraz wszystko juz załatwić niz czekać do 11 marca...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry