reklama

Kwietniowe mamy 2016

Moj gin pryw wiec nic mi nie wystawi na refundacje niestety

Rsz - ja mam pakiet opieki medycznej i wizyty u specjalisty musza umowic chyba w ciagu 4dni jesli nie masz wymagan. Tzn oni wskazuja placowke w obrebie 50km od miejsca zamieszkania. Ale jeszczd nie zdarzylo mi sie zeby umowili poza szczecinem. Jeslj ja sama wskazuje placowke oczywiscie z kch listy to wtedy maja czas wlasnie max do 2tyg ale i tak zawsze jest szybciej

reklama
OJ chyba muszę zrobić jakieś trzęsienie ziemi i dowiedzieć się dlaczego mi taki termin podali ....
Kitki ja jak wróciłam ze szpitala to też przepraszałam nasze łóżko na które wcześniej trochę narzekałam , bo mąż się rozpychał.... tak mi w nim dobrze było jak nigdy!

Martita powodzenia na wizycie. Ja mam dopiero o 15:30 ale z pełnym pakietem za to - usg i fotel. Ginka ma też zdecydować dziś czy terminu porodu nie przyspieszyc i strasznie jestem ciekawa co wymyśli.

Ostatnia edycja:
Ja zasypiam po 22, ale ostatnio mam bardzo duży problem ze wstawaniem, o 7 jestem półprzytomna i nie wiem co się ze mną dzieje i nie mogę zmusić się do wstania z łóżka.

Byłam wczoraj w Lidlu, kupiłam legginsy dla Małej zestaw z różowymi w kwiatki 62/68 :) Tylko jak na rozmiarówkę Lidla to wydają się mniejsze niż zwykle.

Fenika, to nie wiedziałam :) Faktycznie można zwariować z takim tabunem gości :) Jak ja urodziłam przez cc to pierwszymi osobami które do mnie przyszły do sali był mąż i teściowa (nie mam swojej mamy, a ona jest dla mnie jak druga mama). A najgorsze jest to, że chwile po nich przyszedł mój brat z żoną i nie czuli się wcale skrępowani, tym że odwiedzają mnie po operacji (cc) którą miałam w znieczuleniu ogólnym i nie dość, że nie wyglądałam dobrze, to nie mogłam mówić przez to że podrażnili mi gardło rurą intubacyjną i byłam cała opuchnięta... A Ci cwaniacy zastrzegli sobie dzwoniąc do mnie, że nie życzą sobie odwiedzin w szpitalu jak bratowa urodzi... Na drugi dzień normalnie przyjmowałam gości, ale wyglądałam już trochę lepiej,

reklama
Ja dziś musiałam wstać przed 7:00 bo córcię do szkoły prowadziłam.
A ostatnio tak dobrze mi się śpi:tak: nawet w nocy na siusiu nie wstaje...
Ja po cc nie chciałabym mieć pierwszego dnia odwiedzin, tylko mąż córcia ew. mama.
Chociaż w po poprzednim porodzie jak mówiłam głośno, że na początku nie chcę żadnych odwiedzin to nawet nikt do domu do nas nie zajrzał przez pierwszy miesiac i tak siedzieliśmy same w domu, bo mąż dużo pracował. A chodziło mi bardziej o pierwszy tydzień, do póki nie dojadę do siebie...:unsure:

rsz ja na Twoim miejscu poszłabym prywatnie do okulisty, bo jechać tyle kilometrów jeszcze z Twoimi problemami nie jest wskazane.

Chciałam zameldować, że wszystkie ubranka mam poprasowane. Wszystko mama mi wypracowała:biggrin2:
Jutro jeszcze położymy tapetę i w przyszłym tygodniu jedziemy po komodę i szafę...
Zamówiłam dziś fotelik samochodowy, wiec jeszcze z wyprawki do kupienia 2kpl. pościeli i parasol do wózka:biggrin2:
Torba dla mnie i maleństwa spakowana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry