reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki podziwiam za cierpliwość w stosunku do męża, chyba bym wyszła z siebie jakbym zastała taki widok po powrocie ;)

Pozytywnie się wczoraj wieczorem zaskoczyłam. Miesiąc temu zrobiły mi się rozstępy najpierw na jednej piersi a potem na drugiej, więc zaczęłam się smarować 2x dziennie zamiast 1. I wczoraj po kąpieli oglądam się w lustrze a z jednej piersi praktycznie zniknęły :O Słyszałam, że po czasie bledną ale w ogóle nie mogę już po nich śladu znaleźć jakby na prawdę zniknęły:D Wiem, wiem niby błaha rzecz, już się pogodziłam z nimi, że wyszły a tu niespodzianka :)

reklama
Kitki podziwiam za cierpliwość w stosunku do męża, chyba bym wyszła z siebie jakbym zastała taki widok po powrocie ;)

Pozytywnie się wczoraj wieczorem zaskoczyłam. Miesiąc temu zrobiły mi się rozstępy najpierw na jednej piersi a potem na drugiej, więc zaczęłam się smarować 2x dziennie zamiast 1. I wczoraj po kąpieli oglądam się w lustrze a z jednej piersi praktycznie zniknęły :O Słyszałam, że po czasie bledną ale w ogóle nie mogę już po nich śladu znaleźć jakby na prawdę zniknęły:D Wiem, wiem niby błaha rzecz, już się pogodziłam z nimi, że wyszły a tu niespodzianka :)
O! A czym się smarujesz? Co to za magiczna formuła? :) Ja rozstępów nie widzę, ale czuję je pod palcami, boję się że po ciąży i karmieniu staną się widoczne.

Drobi, mi co chwilę w ciąży pojawiają się jakieś małe pieprzyki, szyję mam teraz taką, jakby ktoś mi na nią chlapną czekoladą, albo czymś gorszym w kolorze brąz;) No i cyce mi opieprzyło. Nie wiem jak Ty, ale ja miałam od zawsze tendencje do pojawiających się pieprzyków, szczególnie po lecie ;) .

Drobi - ja mam duzo znamion pieprzykow i ciagle wylaza wiec nie wiem czy w ciazy wiecej mam czy nie
Dziewczyny z tarczyca a slyszalyscie o tym ze na 4 dobe dziecku pobieraja krew na tarczyce jesli matka ma chora? Mi powiedzieli teraz w szpitalu ze normalnie po cc wychodzi sie po 2-3dobach ale ze mam hashimoto do min 4 musimt byc bo dziecko trzeba zbadac w 4 dobie i jak wyniki dobre to do domu dopiero

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry