reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Tak podczytalam wątek wizytowy i o tym ze wasi lekarze was badają i dzięki temu wiecie w jakiej kondycji jest szyjka ..a ja od początku ciąży nie byłam badana i martwię się.... za tydzień będę miała robiony wymaz wiec pewnie w końcu sie dowiem ...

marzenka ja też nie byłam badana ginekologicznie, w uk nie badają. nic nie wiem o szyjce, ale odpukać, nie mam żadnych bóli ani innych objawów, czuję się bardzo dobrze więc myślę, że z szyjka jest ok.

Marzenka inne sa te ruchy maly jak sie rozciagnie to mam brzuch szeroki na boki jak bym bumerang polknela i po prawej ma kopytka ktore czesto wypycha hehe ;) jak bylam 15 dni temu w srode u mojej ginki to byl glowkowo a jak 12 dni temu bylam ż tym bolem serca co mnie w nocy zlapal to juz gin oswiadczyl ze maly lezy poprzecznie i podejrzewam ze sie obkrecil tej nocy co te bole serca mialam .

renia no widzisz :) ale chyba wszystko lapie się pod skurcze skoro macica się napina...

Ciekawe czy moja ginka mi jutro pobierze wymaz, jutro mam równo 35tc, czy to za wcześnie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry