reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzień dobry, wczoraj wieczorem pierwszy raz miałam twardnienie brzucha o którym wcześniej pisałyscie... wystraszyłam się bo bylo to bardzo nieprzyjemne i brzuch napisał się co 3min. wzięłam nospę i zasnęłam, także nospa pomogła.:szok:
Córcia pojechała dziś na wycieczkę także do 15 mam spokój i chciałam trochę posprzątać....
Kitki Twoja wczorajsza kolacja bardzo skromna, chyba dbają o linię ciężarnych :szok:
Ania powoli wszystko ładnie się układa:biggrin2:
Dobrze, że chłopcy przybierają na wadze:tak:

A co do urodzin, to moja córcia też czesto imprezuje. Właśnie w sobotę jedzie na podwójne urodziny, także też dużo wydaliśmy już na prezenty bo zaczęło się w przedszkolu i ok 10 imprez na rok. A przez ostatnie 6 miesiecy było już 9:tak::szok:

reklama
Kitki ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam problemów z kręgosłupem, zastanawiam się czy chłopcy jednak nie dają bardziej w kość mamusiom :)

Aniu nawet nie wiesz jak się cieszę, że chłopcy coraz lepiej się czują i zostali przeniesieni z intensywnej. To wspaniałe wieści!!! :*

Renia ale bajerki macie, my przy Laurze na początku spaliśmy całą noc z malutką lampką zapaloną, muszę rozeznać te nowinki lampeczkowe :)

Mikulinka Ty nie przesadzaj z tym forsowaniem się. Rwa kulszowa jest rzeczywiście wskazaniem do cc ale tylko w przypadku bardzo ciężkich zwyrodnień kręgosłupa, musi to być konsultowane z ortopedą i neurologiem. Ja ogólnie nigdy z kręgosłupem nie miałam problemów, więc u mnie to typowo wynik ucisku macicy na nerwy.

Ja dziś muszę iść na zakupy żywieniowe bo lodówka świeci pustkami po 3 dniach nieobecności, mój mąż nie pofatygował się na zakupy tylko żywił na mieście, po drodze muszę jeszcze o pocztę zahaczyć bo w końcu chyba przyszedł mój PIT z pracy. Już mnie boli kręgosłup na samą myśl, ale muszę się trochę rozruszać i przewietrzyć. Jak idę z Laurą to mogę się trochę oprzeć o wózek. Powoli zacznę też sprzątanie przed weekendowe bo muszę to już dzielić na 2 dni. Miłego dnia dziewczynki :*

Aniu super wiadomości ze chłopcy rosną i już nie są na intensywnej. Dużo Ci/ wam sil życzę abyscie wytrwali i ani sie obejrzysz a bedziecie jechac wszyscy do domku.
Ja szykuje się na wizytę. Pedicure zajęło mi 2h :szok: i sirednio to wygląda ale za bardzo mi się nie chce isc do kosmetyczki. Bardzo się stresuje. Nie wiem czemu.

Kitki, ja tak w miare fizycznie, choć troche ta rana boli jeszcze jak za dlugo stoję albo przy wstawaniu. Natomiast psychicznie mam wahania raz dobrze raz gorzej :\
Córunia tylko widziała je ze zdjęcia na oddział nie może wejść. Codziennie mi mówi... Mamusi dziekuje ze urodzilas dzidzki nasze, bardzo tesknie za nimi. Jest taka mala a taka mądra ❤

Annika na kiedy masz skierowanie? Mi też dziś lekarka pobierała GBSa i płaciła 50 zł ale nie muszę nigdzie wozić tylko ona zawozi i przy okazji jeszcze zleca badania czy nie ma jakiś innych bakterii.

Kitki ale uczta :)

Bluelovi to chyba mamy te same bóle, mnie boli tak trochę nad pośladkiem, ale nie jest to typowy ból kręgosłupa tylko bardziej jakby mięsień od niego odchodzący. Ginka stwierdziła, że to ta rwa ale niby w mały stopniu bo podobno w zaawansowanych przypadkach to ciągnie od pośladka przez udo aż do pięty. No i nie zostaje nic innego jak się przemęczyć do porodu :(

Mam stawić się do szpitala 7marca, to będzie skończony 37tc.

reklama
Aniu bardzo milo sie czyta takie informacje o chlopcach ,juz niedlugo nim sie obejrzysz bedziecie razem w domku :****

Co do tych moich boli to dopiero w tej ciazy mnie dorwaly :(

Mikulinka ja raczej unikalabym z powodu tych boli cc ale ja cos czuje ze i tak mnie czeka ale z tego powodu ze moj maly poprzecznie lezy a zostaly tylko 4 tygodnie do terminu i szanse na obrot maleja choc nie trace nadzieji.

Annika na cc juz????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry