Aniu - jak Twoi mali mezczyzni? Jak postepy? Dajecie rade jakos dojezdzac do nich codziennie? napisz nam cos wiecej i moze jakies zdjatko

uwielbiam patrzec na te slodziaki
Schauma,bluelovi - wspolczuje Wam strasznie dziewczyny. Ja tak umieralam z bolu przy ciazy z cora. Teraz sie modle zeby nie bylo to samo. Dobrze ze wy juz na koncowce bo mnie zlapalo wtedy przed 30tc i do konca praktycznie trzymalo.
Taki bol jak sie stoi na jednej nodze to tez od rozejscia spojenia. Organizm przygotowuje sie pomalu do porodu. Tylko kurcze czy to musi az tak bolec
Dziewczyny a jak mialyscie w poprzednich ciazach, tez tak samo bylo?
Lucinda - ja nawet nie udaje ze tam u Ciebie cos widze. Tez nigdy nie wiem na ekranie o co chodzi i na poczatku pytalam lekarz dokladnie wskazywal ze np. tu zoladek ale i tak dla mnie to magia bo wszystko tak samo wiec teraz jak pokazuje i pyta "o tytaj jest widzi pani?" To ja zawsze "tak tak widze doktorze"

a guzik tam widze
Na kolacje wg jadlospisu miala byc bulka ale juz na wstepie uslyszalam ze sie skonczyly. No i dzem o ktory zapytalam. To pani stwierdzila ze ma tylko dwa i to dla kobiet z dieta...i tyle. Kolezanka dostala 1 czastke pomidorka mi powiedziala ze zamiast dzemu mam 2 chyba bo marudzilam
U mnie noc beznadziejna jak zawsze . Zasnelam po 22 ale po 24 bylam juz jak mlody bog. Przewalalam sie do rana praktycznie. Do tego plecy mnie bola strasznie bo lozko beznadziejny materac ma i jak leze na boku to biodra bola. Same atrakcje heh. Mam nadzieje ze dzis mnie puszcza bo pier.....ca dostane. Do tego dalam mezowi 20zl by mi rozmienil na monety bo szedl po jablka dla mnie a tutaj tylko te automaty i nic kupic nie moglam bo bilonu nie mialam. No i poszedl kupil te jablka a o kasie zapomnialam i pojechali. Dzis mial nie przyjezdzac bo nie chce tutaj cory bo przezywa to raz a dwa ze polozna powiedziala ze na oddzial nie moze wejsc i sue szwendamy po korytarzach a po 3 podobno na oddziale sa grypy jelitowki itd i mowila bym raczej w pokoju byla niz lazila zeby nie zalapac. Takze jestem uziemiona jakby co bez kasy. Wiec nie ma opcji musze dzis wyjac i tego sie trzymam