Kitki
Fanka BB :)
Dziewczyny to zapraszam do mnie na prasowanko
niecierpie tego. Maz ma mnostwo koszul do pracy i cholera mnie bierze na sama mysl o prasowaniu. Ale skoro mowicie zeby prasowac to wyprasuje. Ide zelazko i deske rozkladac.
Maz dzis w domu i mi dzien rozwala bo sie szwenda jak smrod po gaciach
i tylko gada " co by tu dzis robic?" Jak powiedzialam ze moze poprasowac jak sie nudzi to tylko prychnal ze tyle tego malemu nakupilam to teraz bede z tydz prasowac.
My juz rano mielismy spiecie bo mars stwierdzil zebym to ja zawiozla corke na busa bo on tak rano nie bedzie niepotrzebnie wstawal a ja i tak spac nie moge i po bulki chodze. Kurde tlumacze ze ciezko mi wsiadac wysiadac znow wziadac i wysiadac itd. On nie wstaje bo jest zneczony
no tak a ja nic nie robie 9 mcy wiec mam sil za 3, wrr. Ostatecznie ustalilismy ze dzis ja pojade jutro on i tak na zmiane. Ale i tak mam focha na niego
Maz dzis w domu i mi dzien rozwala bo sie szwenda jak smrod po gaciach
My juz rano mielismy spiecie bo mars stwierdzil zebym to ja zawiozla corke na busa bo on tak rano nie bedzie niepotrzebnie wstawal a ja i tak spac nie moge i po bulki chodze. Kurde tlumacze ze ciezko mi wsiadac wysiadac znow wziadac i wysiadac itd. On nie wstaje bo jest zneczony
no tak a ja nic nie robie 9 mcy wiec mam sil za 3, wrr. Ostatecznie ustalilismy ze dzis ja pojade jutro on i tak na zmiane. Ale i tak mam focha na niego
a jak sie nie urodzi 3 marca tak jak mi sie wysnilo to trace wszelaka nadzieje