U
użytkownik 160
Gość
Kitki napisałam nie dlatego, ze masz nie jeździć jak musisz, tylko, żebyś miała gadkę, żeby Cię nie wykorzystywano- bo nawet jak musisz, to jednak ryzykujesz, a dla zmęczenia faceta ryzykowac dzieckiem nie ma sensu - zawsze mówię, ze są duzi i sobie musza poradzić, a my odpowiadamy, za maleństwo, a tu taki leniwiec żonę z brzuchem naraża, bo mu się nie chce....
Absolutne veto!
bluelovi oczywiście, że robią tak , bo zdrowiej, żeby najpierw skurcze były i dziecko przygotowuje się do wyjścia, ale ja ryzykować nie będę, na zasadzie zdążą albo nie zdążą- dostanę wówczas wskazanie na CC i tyle, pewnie umówię się na termin. Wolałabym rodzić naturalnie, ale jak się nie odwróci, nie ma gadki. Wszystkie te porażenia mózgowe to są efekty okołoporodowe, bo dzieciak niedotlenniony był.
Absolutne veto!
bluelovi oczywiście, że robią tak , bo zdrowiej, żeby najpierw skurcze były i dziecko przygotowuje się do wyjścia, ale ja ryzykować nie będę, na zasadzie zdążą albo nie zdążą- dostanę wówczas wskazanie na CC i tyle, pewnie umówię się na termin. Wolałabym rodzić naturalnie, ale jak się nie odwróci, nie ma gadki. Wszystkie te porażenia mózgowe to są efekty okołoporodowe, bo dzieciak niedotlenniony był.
) ; ułożenie mam poprzeczne- 2 tyg temu było z prawa do lewej, a teraz z lewa do prawej... czyli kręci się, ale nie tak jak powinno ostatecznie