reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki ma oczywiście rację, że jak w autobusie nikt nie puści to też może być niebezpiecznie, ale jakoś wolę tę opcję. Może łatwiej mi zdecydować, bo mąż na co dzień zabiera auto do pracy. Wiadomo, że jak bym go poprosiła to by zostawił, ale jak już wspomniałam lepiej mi autobusem.

Mi chodzi raczej o to ze faceci to takie sw krowy. Wiecznie zmeczeni wiecznie spiacy i zawsze pokrzywdzeni przez zycie. Teraz chodzi i sie przymila ze mnie na obiad dzis zabiera zebym sie nie meczyla i nie robila w domu. Yhy jak mieso juz wyjelam. Wreczylam zelazko i powiedzialam zeby cho pieluchy obskoczyl a ze ubranka ja sama. Cos tam burczal ale sie zabral za robote. Tylko oczywiscie sto pytan do..gdzie zelazko, na ile nastawic, a wode to gdzie wlac;)

Antus w Warszawie w godzinach szczytu nie tak latwo jezdzic komunikacja miejska niestety... Ja mam dzis do przejechania cale miasto i nie wyobrazam sobie jechac inaczej niz samochodem.

bluelovi ja celuje w dwie daty: 12 i 15.03 ;)

Maui moj maly lezy poprzecznie i nikt mi nie mowil o wczesniejszym cc ,jak akcja sie zacznie to mam jechac do szpitala i jak nie zmieni pozycji w trakcie skurczy porodowych to cc .

Martita to kciuki ;) ciekawe kiedy tak naprawde urodzimy :)

Martita, w takim razie nie zazdroszczę Ci jazdy ani samochodem ani autobusem. Raz tylko byłam w Warszawie, ale na korki się napatrzyłam też w tv... U nas Szczecin też jest czasami zawalony, ale to głównie wtedy jak się jakiś wypadek przydarzy na drodze, na co dzień nie jest tak źle :)
A tak mówiąc o Szczecinie... Wczoraj w trudnych sprawach, albo innym paraserialiku, ktoś stwierdził, że przyjechał do Warszawy z takiej "pipidówy" jak Szczecin - trzecie miasto pod względem wielkości :/

reklama
Kitki dobrze że chociaż wziął się za to żelazko. Mojemu to bałabym się wręczyć takie niebezpieczne narzędzie do ręki :) Raz dał popis jak koszulę swoją prasował jak jeszcze do pracy chodziłam i później prosto jak wróciłam to jechaliśmy na jakąś imprezę więc miał się sam przygotować to jak zobaczyłam co zrobił z koszulą to teraz się już boję :D

Milka teraz dolny lewy się wyżyna. Półtora roku temu prawy jak wychodził to od razu usunęłam a teraz muszę cierpieć z drugim :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry