reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka ja mam podobnie - bez mdłości, wymiotów, zresztą w 2 poprzednich też mnie ominęły te przyjemności ;)

Bluelovi fajno, że też Sz-n :) Ja najprawdopodobniej ponownie wyląduję na Pomorzanach.

Pocieszyłyście mnie z tych prowadzeniem auta. Myślałam, że tylko ja jestem takim chojrakiem ;)

reklama
Cześć dziewczyny :) Byłam dzis u położnej no i stwierdziła że chyba nie dotrzymam do terminu porodu( ciekawe czy się sprawdzi) . Zauwazyła że dzidzius jest nisko ułożony, że na buzi troszke się zmieniłam,że palce mi zaczynaja puchnąc jak parówki.. powiem szczerze że chciałabym troszke wcześniej urodzić bo już nie moge się doczekać:)
f2w39jcg9643e66r.png

Całą ciąże czułam się swietnie wręcz a teraz to jak stara baba, kręgosłup boli, ręce cierpną, pozycje ciężko mi znaleść a tu jeszcze tyle czasu :( A autem też się staram jeździć jak najrzadziej bo jest mi już bardzo niewygodnie, , zazwyczaj to na wizyty albo zakupy, tak to męża wykorzystuje:)

Ja tez ze szczecina. Rodzic bede w policach.
Auto tez prowadze troche z musu a troche z wygody bo nie chce mi sie isc na komunikacje miejska i sie nia telepac

Marzenka - wow to juz za dwa tyg.:) Dziewczyny ale Wam dobrze. Ja jeszcze z 7tyg

Madzia ja tez na buzi inaczej wyglądam ...opuchnięta jestem i ogólnie inaczej wyglądam ...nie wiedziałam ze to oznaka zbliżającego sie tuż tuż porodu ..myślałam ze moze przez wody

Antuś dobrze, że się zrelaksowałaś
Martita też mam czasami takie kryzysy ;-)
Bluelovi sił dla ciebie na tą końcówkę na pewno coś ruszy niedługo, i wiem jak to jest być samej z dziećmi mój m pracuje na różne zmiany i też często sama jestem córcią
Schauma super, że plecy już nie bolą i zdrówka dla córci
Alexia trzymaj się :-*
Barbablue damy radę z maluszkami, na pewno, u nas też teraz bunt 2 latka, więc wiem co przez co przechodzisz ;-)
Nise ja polecam fridę
Kitki ja też na siedząco prasowałam ciuszki :-P
Marzenka jeszcze troszkę i maleństwo będzie z wami

co do prowadzenia auta nie pomogę, nie mam prawka, nie udało mi się zdać, wracam do egzaminu po porodzie :-D ale chyba nawet wolała bym jeździć teraz autem niż komunikacją, jest niebezpiecznie jakby coś się zaczęło dziać pewnie nikt by nie pomógł...
jejku kochane ale się dzieje na tej końcówce, oby bóli i skurczy było jak najmniej i żebyście nie miały problemów z ciśnieniem, jeszcze troszkę i maluszki będą z nami :-) mnie najbardziej męczą plecy, bóle brzucha czasami i te zmęczenie i ciężkie nocki, u mnie w czwartek kończy się 35tc też nie wiem kiedy to zleciało :-D dziś miałam gorszy dzień właśnie, cały czas nie spakowałam torby,ciągle coś do załatwienia, zrobienia i tak to wychodzi, ale jutro znowu do tego podchodzę i chce załatwić położną bo czasu coraz mniej,wczoraj zamówiliśmy nowe łóżko do sypialni ma być do 2 tyg będzie nam wygodnie spać całą rodzinką w razie czego ;-)
uciekam spać miłej nocy

Schauma, na 5 to faktycznie za wcześnie. Może faktycznie organizm już osłabiony gorączką i lekami przeciwbólowymi. Co do inhalacji to jeszcze nigdy nic nie podawałam Majce oprócz soli fizjologicznej i powiem szczerze stresuje się tym, że kiedyś dostanę lek do inhalacji i nie będę wiedziała gdzie go wlać :/

Martita, super że wynik ujemny :) U nas dzisiaj piękna pogoda, słonko i w końcu wiosenne powietrze :) Wczoraj umierałam na brak energii i bolał mnie brzuch, a dzisiaj słonko przyświeciło i miałam siłę na wszystko - przemeblowałam pokój dzieciaków, posprzątałam całe mieszkanie - wszystkie kurze, wszystkie drzwi, łazienkę, całą kuchnię, itp. Nie wiem skąd ta zmiana, może to syndrom wicia gniazda :P

Ivete, tak jestem ze Szczecina i planuję rodzić w Zdrojach, bo mam 5 minut od domu.

Ja codziennie prawie auto prowadzę, ale ja to uwielbiam :) fakt faktem, ze bez poduszki za plecami ani rusz i po dluzszym jezdzeniu kregoslup daje sie we znaki, ale niestety jestesny na etapie zalatwiania hipoteki plus lekarze, wiec codziennie jest cos.

Juz macie wybrane szpitale tak na 100%? Ja sie ciagle waham miedzy dwoma....

reklama
Ciekawe jak to wyjdzie zdatami porodow i ktora pierwsza sie rozpakuje w marcu :)

Antus to ja czekam na syndrom wicia gniazda ;) pamietam, ze wlaczyl mi sie w dzien przed porodem to fugi w lazience na kolanach czyscilam szczotka do zebow...

Ja mam szpital wybrany, chyba zeby porod (tfu,tfu) zaczal sie przed 37tc to musze jechac do innego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry