reklama

Kwietniowe mamy 2016

Brzuszek juz prawie miedzy udami mam...mocno bardzo opadł...ja myśle ze ten tydzień albo maxymalnie następny i cos sie zacznie dziać...jak chodzę to czasem czuje bóle krzyżowe i podbrzusza

reklama
Marzenka - dobrze ze dzis wizyta. Odpoczywaj kochana.
Bol rozchodzacego spojenia to boli tez jak lezysz na boku i sie przekrecasz. I jak stoisz prosto i probujesz stanac na jednej nodze to nie dasz rady bol okropny

Jeszcze Kłucie w pochwie u mnie doszło...dziwne ...czuje dużo dolegliwości od wczorajszego popoludnia ...a do wczoraj zanim te bóle wystąpiły czułam sie jakbym w ciazy nie była ...

Nie pamietam nic z dolegliwości porodowych synek urodził sie w 38tyg a córcię wywoływali w 40 ....czuje sie zielona w tym temacie minęło ponad 11 lat od porodu z synem i nie pamietam jak sie czuje kobieta która jest przed porodem ...:(

Marzenka może to już mały szykuje się na swiat:) dobrze ze masz wizytę
Ja szczepie ta po urodzeniu. Pytałam lekarkę o ta platna to powiedziała ze to bez różnicy. Ze ta dostępna w szpitalu jest bardzo dobra i nie ma żadnych powikłań po niej. Mije szczepilismy na wszystkie, nieobowiązkowe tez. Skojarzone. Jeżeli nie będzie przeciwwskazań to teraz tez zaszczepie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry