reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
No to marzenka chyba będziesz następna [emoji4] dzidziol już się pcha na świat [emoji12]

Co do szczepionek to ja jeszcze nie wiem. Muszę poczytać na ten temat w końcu.

Marzenka w srode na wieczor gesta wydzielina po sexie odrobinka krwi z czopem ,caly czwartek czop krwisty, w piatek krwawienie w sobote to juz czulam na bank glowe w dole brzuch do kolan i zaraz mi o 10.15 wody odeszly ,maly tak sie obnizyl ze przebil pecherz plodowy. O 14 .20 dali mi oxytocyne bo nic sie nie dzialo ani skurcza no i ostro poszlo bo o 15.35 Maksymek na swiecie :)

marzenka ja pamietam, ze dzien przed porodem rano dostalam mega sil do sprzatania a po poludniu bylo mi bardzo slabo i ulubiona kawa mi nie smakowala :D
A dzis lekarz bedzie Ci sprawdzal szyjke?

Tak zaraz bd moj i malego wypis tylko musimy siedziec bo kazala przyjsc pani na noworodki na badania przesiewowe na 15.50 bo to musi byc po drugiej ukonczonej dobie :) rodzinka juz szaleje ,wojtus strasznie plakal za mna ,lusia byla wczoraj w odwiedzinach a wojtus nie nie bylo sensu go tu przywozic bo by pozniej strasznie plakal przy rozstaniu.

Bluelovie...uspokaja mnie wlasnie to ze twoj synuś jest teraz mniej wiecej na tym samym etapie co moj wiec daje mi to spokój ze w razie gdyby cos to maleństwo jest juz rozwinięte i samo oddycha ...maksymek jest cudnie słodki i śliczny ..fajniutko ze juz przy mamusi :)

Martita - tak nie bede szczepic. Mysle tylko nad ta zoltaczka ale nie wiem czy w szpitalu czy pozniej w przychodni. Musze pogadac o tym z ginem na wizycie no on nic nie wie jeszcze ze nie chce szczepic a on taki troche konserwatysta - cyckiem karmic i koniec, szczepic itd - wiec wole go uprzedzic bo pewnie bedzie akcja na oddziale z tym nieszczepieniem. Bylam w szpitalu te 3dni i zapomnialam, moglam zapytac czy musze jakies oswiadczenie czy co o tym ze nie chce szczepic i ze nie bede karmic pisac. Pewnie beda krzyczec i bede najbardziej wyrodna matka na oddziale:D moze mi jedynke dadza chociaz zebym nie buntowala innych heh

reklama
Martita od początku ciąży ani razu nie byłam badana wewnętrznie...dzis napewno mnie zbada bo juz czas...dziwne ze moj gin nie zaglada do środka zeby sprawdzić szyjkę...nic nie wiem co sie w środku dzieje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry