reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Kitki ja wiem, ze przy przyjeciu do szpitala u mnie podpisuje sie zgody m. in. na szczepienia, ja po prostu nie podpisze, a dodatkowo maz na pewno przypilnuje, zeby nie zaszczepily po urodzeniu. Mnie nie bardzo interesuje co beda mowic w szpitalu, jezeli ktos bedzie pytal to odpowiem zgodnie z prawda, ze starsza ma problemy neurologiczne i nie dam dziecka zaszczepic poki nie obejrzy moj neurolog.

Bluelovi to na pewno dzieciaczki cieszą się że już dziś wracacie do domu. Ciekawe jak Wojtuś zareaguje na takiego maluszka, bo co innego słyszeć a co innego zobaczyc :) nie bedzie zazdrosny ?

Rsz jak masx takie bóle to chyba na IP powinnaś jechać
Antus ja nie wiem niestety
jak to jest przy cc :-(
Bluelovi jak tam u was? Kiedy do domku?
Kasiunia dobrze ze przeszły
Reniu ja mam podobnie martwię się że luteina tak mnie będzie trzymać że urodze po 41 tc, niby brzuch twardnieje i czasami boli jak na @ i kłuję mnie w pachwinach ale i tak martwię się że trzyma luteina za bardzo ;-) mówił Ci gin kiedy odstawisz? Ty też na luteine jestes?Ja bym chciała wtedy gdy ciąża będzie donoszona ale zobaczę co gin powie...
Sweetka ja szczepić będę na pewno i te co w szpitalu są i te co już później się chodzi do przychodni i na pewno to będzie 5w1 lub 6 w1 te płatne, dodatkowo też chyba pneumo i rota
Kitki ja biorę luteine od 5 tc dwa razy dziennie, teraz jestem w trakcie 36 tc myślisz że mogła bym brać jedna teraz? Czy na opinie gina poczekać?
Co do porodu to ja z @ mam 7 kwiecień z usg 31 marzec, ciąża donoszona 17 marca, tak więc też chciałbym przed świętami :-)
Marzenka jej bieda z tymi bólami jesteś, dobrze że dziś masz lekarza, daj znać po i wszystko mu powiedz co cię niepokoi, jak teraz się czujesz?
Mi siara leci jakoś od połowy ciąży ale mało i nie codziennie tak samo było w pierwszej ciąży. Ale ja karmilam tylko piersią 2 msc, córcia była po porodzie 2 doby w inkubatorze i podawali jej mm, później dużo traciła na wadze i karmilam na zmianę w szpitalu z piersi nie chciała pić. W domku tylko piersią karmilam ale z bólem, problemami, łzami i nakładami oby teraz było lepiej :-)
Co do kolejk to mnie kilka razy kssjerki do przodu wolaly, ostatnio sama skorzystałam, tak to stoję i czekam :-)
Kochane te co są długo na luteine, kiedy wam ginekolodzy każą ja odstawić?
Córcia właśnie wstała z drzemki, idziemy zjeść obiad i na spacer :-) położna była rano posluchalysmy serduszka, tętno ok, córcia też słuchała <3 ma być jeszcze raz przed porodem jak da radę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry