Rsz jak masx takie bóle to chyba na IP powinnaś jechać
Antus ja nie wiem niestety
jak to jest przy cc :-(
Bluelovi jak tam u was? Kiedy do domku?
Kasiunia dobrze ze przeszły
Reniu ja mam podobnie martwię się że luteina tak mnie będzie trzymać że urodze po 41 tc, niby brzuch twardnieje i czasami boli jak na @ i kłuję mnie w pachwinach ale i tak martwię się że trzyma luteina za bardzo ;-) mówił Ci gin kiedy odstawisz? Ty też na luteine jestes?Ja bym chciała wtedy gdy ciąża będzie donoszona ale zobaczę co gin powie...
Sweetka ja szczepić będę na pewno i te co w szpitalu są i te co już później się chodzi do przychodni i na pewno to będzie 5w1 lub 6 w1 te płatne, dodatkowo też chyba pneumo i rota
Kitki ja biorę luteine od 5 tc dwa razy dziennie, teraz jestem w trakcie 36 tc myślisz że mogła bym brać jedna teraz? Czy na opinie gina poczekać?
Co do porodu to ja z @ mam 7 kwiecień z usg 31 marzec, ciąża donoszona 17 marca, tak więc też chciałbym przed świętami :-)
Marzenka jej bieda z tymi bólami jesteś, dobrze że dziś masz lekarza, daj znać po i wszystko mu powiedz co cię niepokoi, jak teraz się czujesz?
Mi siara leci jakoś od połowy ciąży ale mało i nie codziennie tak samo było w pierwszej ciąży. Ale ja karmilam tylko piersią 2 msc, córcia była po porodzie 2 doby w inkubatorze i podawali jej mm, później dużo traciła na wadze i karmilam na zmianę w szpitalu z piersi nie chciała pić. W domku tylko piersią karmilam ale z bólem, problemami, łzami i nakładami oby teraz było lepiej :-)
Co do kolejk to mnie kilka razy kssjerki do przodu wolaly, ostatnio sama skorzystałam, tak to stoję i czekam :-)
Kochane te co są długo na luteine, kiedy wam ginekolodzy każą ja odstawić?
Córcia właśnie wstała z drzemki, idziemy zjeść obiad i na spacer :-) położna była rano posluchalysmy serduszka, tętno ok, córcia też słuchała <3 ma być jeszcze raz przed porodem jak da radę ;-)