reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
aniabuu teraz doczytalam, ze miałaś dzis usg i ze mala podrosla! super! :) juz sie powoli robi z niej mały klocuszek ;) poza tym lepiej dla Ciebie rodzic mniejszą dzidzię :)

Lusinda nooo, chwila dosłownie. a torba jak nie spakowana byla tak nadal jest. Nawet położna dziś mnie pytała czy juz mam torbę spakowana, a mąż to non stop pyta czy juz się spakowalam. a mi się tak jakos nie chce ;)

Klaudyna ja biorę utrogest czy utrogestan jakoś tak, mi już gin zmniejszył od ostatniej wizyty dawkę bo brałam 3x a teraz 2x, jak byłam to miałam 2 ostatnie listki to powiedział żebym sobie jeden po 2x brała i ostatni po 1x ale ja już mam ostatni i tak bym miała do końca miesiąca a postanowiłam (sama :P) brać jeszcze ten tydzień po 2 i dopiero potem po 1x to tak będę miała jeszcze na 2 tyg. i niech się dzieje co chce :D On podejrzewam ze tez mi tak bardziej to rozplanowal bo ja po prostu jeszcze miałam ta paczkę a nowej to by mi chyba nie przepisywal raczej.

Milka jak ci wyznacza termin to w pięć minut będziesz spakowana :-)
Ja mam mieć cesarke, myślałam że dziś ustalimy termin, ale byłam ostatnia pacjentka i gin już nie miała za bardzo czasu, powiedziała że za 2 tyg będziemy rozmawiać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry