klaudynaaa
Fanka BB :)
Marzenka może się zaczęło
a do lekarza kiedy idziesz? Wtedy wszystko się wyjaśni 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram w calej rozciaglosci.Co do mezusiow w poczekalni, to nie wiem jak tym kobitom nie wstyd że żadna swojemu facetowi uwagi nie zwróciła. Mój to by na kopach z krzesła leciał jakby sam nie wpadł na to że trzeba wstać.
Z tego co wiem, przynajmniej w teorii nie powinni zaszczepić dziecka zanim nie wyrazisz zgody na piśmie, ale w praktyce często to leceważą :/ Lepiej uprzedzić i fajnie, jakby Twój mąż był w stanie to egzekwować, tak jak jedna z dziewczyn pisałaMartita - tak nie bede szczepic. Mysle tylko nad ta zoltaczka ale nie wiem czy w szpitalu czy pozniej w przychodni. Musze pogadac o tym z ginem na wizycie no on nic nie wie jeszcze ze nie chce szczepic a on taki troche konserwatysta - cyckiem karmic i koniec, szczepic itd - wiec wole go uprzedzic bo pewnie bedzie akcja na oddziale z tym nieszczepieniem. Bylam w szpitalu te 3dni i zapomnialam, moglam zapytac czy musze jakies oswiadczenie czy co o tym ze nie chce szczepic i ze nie bede karmic pisac. Pewnie beda krzyczec i bede najbardziej wyrodna matka na oddzialemoze mi jedynke dadza chociaz zebym nie buntowala innych heh