reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
ania pytalas o klucie w pochwie, ja tak mam juz dosc dlugo, w moim wypadku tez szyjki to nie skraca. Mowilam gince, mowila ze tak moze byc.

milka udalo Ci sie dodzwonic? Jezeli pisalas to przepraszam, ale ja mozgu dzis nie mam...

Sweetka trzymam mocno kciuki za ciebie , zresztą tak samo jak za Beatke!!!
Pamiętaj najważniejszy dzidziuś, jak mu nie dobrze w brzuszku to niech lepiej będzie na zewnątrz. Zobaczysz, będzie dobrze :-)

Martita współczuję dnia, w takie dni lepiej w domu zostać.
Mnie też kłuję gdzieś w pochwie, ostatnio coraz częściej.

Milka co z Tobą??

U mnie nic nowego,..

Sweetka dawaj znac co i jak ;/ nie martw sie.

Infini &&&

Klaudynka sliczna masz ksiezniczke taka delikatna :)

No my , maksiem jutro na wyniki ;( bd kluc takie malenstwo nie wiem jak ja to zniose :/ trzymajcie kciuki zeby jutro o 17 na wizycie pediatrycznej wyniki nie byly az takie zeby trzeba bylo isc do szpitala :/

Bluelovi jasne że będziemy trzymać za Was kciuki, zarówno na wizycie jak i rano żebyście dzielnie znieśli pobranie krwi bo to na pewno nie będzie miłe przeżycie ani dla maluszka ani dla Ciebie

Sweetka dzidziuś jest już bardzo duży. Wszystko będzie ok, w końcu jesteś we właściwym miejscu, więc inaczej być nie może.

Martita współczuję dzisiejszych przebojów.
Mój mąż w zeszłym tygodniu wpadł w poślizg samochodem, na szczęście nie jechał szybko, i rozwalił prawy błotnik i lampę, oraz malowanie doszło :( Także u nas też było bardzo nieprzyjemnie.

reklama
sweetka wszystkie trzymamy kciuki i myslimy o Was! :* ojejku, moze zaraz będziesz mieć maluszka przy sobie :) myśl pozytywnie :*

kochane, pisałam tam wyżej ze udało mi się dodzwonić na inny oddział szpitala i oni powiadomili mój zeby do mnie zadzwonić bo ja nie mialam możliwości się z nimi skontaktować. położna mówi, że muszą zmienić mi leki na silniejsze bo bilirubina bardzo podwyższona. umówiłam się z nimi na piątek. dziękuję wam kochane za troskę :* :)

Martita jejj, co za dzień miałaś :( dobrze, ze juz się kończy :* a to azs przechodzi po jakimś czasie?

bluelovi jejciu, musisz być silna :( a nie lepiej może zeby przy tym kluciu małego był mąż? to taki wielki stres dla mamy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry