Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sweetka trzymam mocno kciuki za ciebie , zresztą tak samo jak za Beatke!!!
Pamiętaj najważniejszy dzidziuś, jak mu nie dobrze w brzuszku to niech lepiej będzie na zewnątrz. Zobaczysz, będzie dobrze :-)
Martita współczuję dnia, w takie dni lepiej w domu zostać.
Mnie też kłuję gdzieś w pochwie, ostatnio coraz częściej.
No my , maksiem jutro na wyniki ;( bd kluc takie malenstwo nie wiem jak ja to zniose :/ trzymajcie kciuki zeby jutro o 17 na wizycie pediatrycznej wyniki nie byly az takie zeby trzeba bylo isc do szpitala :/
Bluelovi jasne że będziemy trzymać za Was kciuki, zarówno na wizycie jak i rano żebyście dzielnie znieśli pobranie krwi bo to na pewno nie będzie miłe przeżycie ani dla maluszka ani dla Ciebie
Sweetka dzidziuś jest już bardzo duży. Wszystko będzie ok, w końcu jesteś we właściwym miejscu, więc inaczej być nie może.
Martita współczuję dzisiejszych przebojów.
Mój mąż w zeszłym tygodniu wpadł w poślizg samochodem, na szczęście nie jechał szybko, i rozwalił prawy błotnik i lampę, oraz malowanie doszło Także u nas też było bardzo nieprzyjemnie.
sweetka wszystkie trzymamy kciuki i myslimy o Was! :* ojejku, moze zaraz będziesz mieć maluszka przy sobie myśl pozytywnie :*
kochane, pisałam tam wyżej ze udało mi się dodzwonić na inny oddział szpitala i oni powiadomili mój zeby do mnie zadzwonić bo ja nie mialam możliwości się z nimi skontaktować. położna mówi, że muszą zmienić mi leki na silniejsze bo bilirubina bardzo podwyższona. umówiłam się z nimi na piątek. dziękuję wam kochane za troskę :*
Martita jejj, co za dzień miałaś dobrze, ze juz się kończy :* a to azs przechodzi po jakimś czasie?
bluelovi jejciu, musisz być silna a nie lepiej może zeby przy tym kluciu małego był mąż? to taki wielki stres dla mamy