reklama

Kwietniowe mamy 2016

Milka dokładnie oby leki zadziałały i maleństwo posiedzi sobie jeszcze w brzuszku bo jak zaczniemy wszystkie rodzic w marcu to kto będzie rodzic w kwietniu?:) ..wszystko będzie napewno dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
bluelovi na pewno bedzie dobrze. Pamietaj, ze taki dzidzius nie pamieta pobrania krwi, a jak beda chcieli pobierac z glowki to przykry widok ale podobno latwiej pobrac...

milka to slepa jestem bo nie doczytalam...

Beata kurde jak mozna byc takim chamem, zeby komus porysowac samochod i uciec. Ale ten kto to zrobil bedzie mial przykra niespodzianke bo za wycieraczka znalazlam kartke z numerem rejestracyjnym, ktora zostawila mi jakas kobieta, ktora widziala jak to sie stalo.

Sweetka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Jesteś pod dobrą opieką więc głowa do góry. Nawet jak przyspieszą cc to wiedzą co robią. Szczęśliwego rozwiązania.
Infini Tobie też życzę szczęśliwego rozwiązania i trzymam kciuki.
Martita odpoczywaj, za dużo miałaś wszystkiego na ten dzień.
Bluelovi trzymam kciuki za Maksia. Niech wszystko się unormuje i waga zacznie wzrastać.
Milka będzie dobrze, musi być. Trzymam kciuki.

Mi już coraz ciężej, najgorsze są wieczory i noce. Niewiem już jak mam leżeć. Czasami już nie daje rady, tak jak dziś aż z tej bezsilności to się poryczałam. Jestem taka obolała w sensie brzuch, bąble potrafią się konkretnie rozpychać. Jest mi coś dziś nie dobrze co jakiś czas i miałam z 2 razy rozwolnienie. Mam nadzieje że to chwilowe.

Oj dziewczyny ale sie dzieje.

Bluelovi - kciuki za malego Maksia zeby szpital Was jednak ominal

Sweetka - i jak po badaniu? Trzymam kciuki. Nie boj sie cc to nie koniec swiata

Beatka - jak sie czujesz?

Maz jutro jednak jedzie z moim ojcem. Ojca autem bo mi sie nasze przyda bo jade jutro do gina na usg. Ja to umiem sie ustawic co nie:D
Ciekawe czy przywioza jakies auto. Tak czy inaczej wroca pewnie dosc pozno wieczorem a w piatek jedziemy do tego spa.

Kitki a jakie masz zabiegi w tym spa wykupione? Jesli masz jakis zabieg dla kobiet w ciazy "na ciezkie nogi" to uwierz ze to bardzo przyjemny zabieg. Ja taki mialam i potem czulam ze nogi sa takie leciutkie:-) :)

Justa bardzo ci wspolczuje ja z jednym nie dawalam rady a ty taki ciezar ;( ale szczescie podwojne :)

Kitki zazdroszcze spa :) dobrze ci :D daj znac jutro po usg :) kciuki &

Martita oby ladnie dalo sie pobrac z paluszka tak jak kiedys u mojej lusi jak byla malenka bo widoku z glowki nie przezyje :/

Milka moj m jeszcze slabszy odemnie on by nie dal rady a ja bym nie dala rady nie byc przy malutkim , musze wytrzymac.

Mojej nadii tez z zyly lokciowej pobierali

Dzoana - nie wiem dokladnie jakie zabiegi bede miala bo maz oczywiscie wykupil jakis normalny pakiet tzn zabiegi dla normalnych a nie ciezarnych ale dzwonilam i pani powiedziala ze dogadamy sie na miejscu i ze na pewno nic z masazy plecow ani nic w tym stylu. Podejrzewam ze walna mi jakas maske na twarz cos na dlonie i stopy i sie skonczy moje wielkie spa:D ale corka tak sie cieszy ze jedziemy ze nawet mi nie szkoda tej drogi i fatygi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry