Oj, jak dobrze Kitki, że u Ciebie i Synka, wszystko w porządku !! Tak właśnie sobie o Was myślałam przez święta i trzymałam kciuki, cieszę się, że wszystko rozwiązało się pomyślnie
Wiosenka, Trix, Babiuczek - witajcie
Milka - super, że się rozkręca

może już niebawem będziesz mieć przy sobie Bąbelka
Mamusie, które już urodziłyście (Beatka, Sweetka, Ania, Bluelovi, Fenika, Klaudyna, Alexia, Justa, Antuś, Martita, Schauma, Annika - przepraszam, jeśli kogoś nie wpisałam) jak się miewacie?
A moje Współtowarzyszki jeszcze w dwupaku, jak samopoczucie ? Dzidziusie dają czadu w brzuszkach, czy macie chwilkę wytchnienia?
U mnie tańce jakich mało, cały dzień czuje swoją Dzidzię i zastanawiam się, czy ona kiedykolwiek śpi/odpoczywa

Chociaż bardzo mnie cieszy, że taka aktywna, przynajmniej się nie martwię, że coś nie halo. Heh są jakieś plusy pośladkowego usadowienia Córy - nie kopie boleśnie, nie uciska na dole, raz czasem uciśnie na nerw to wtedy staję na baczność
Nasze Kochane 40-tygodniówki - jeszcze chwilka i już Wasze Pociechy będą z Wami ! Trzymam kciuki, żeby już się coś zaczęło dziać. Widzę, że pomysłów macie całą garść, jak te małe Szkraby zachęcić do wyjścia, więc powinno coś zaskoczyć, tego Wam życzę