Kitki nie wiedziałam, że ten okulista ma negatywne opinie. Ja tam badałam tylko wzrok Majce w 3 miesiącu i nie orientowałam się w opiniach. Ja mam pieczątkę w książeczce Antosia (Mai też) z zaleceniem, że w 1 miesiącu życia kontrola bioderek i w 3 miesiącu kontrola okulistyczna.
Dziewczyny posiadające starszych synków, czy któryś synuś miał wodniaka jądra? Bo mój ma i lekarka w szpitalu mówiła, ze tego się nie kontroluje, a pediatra mówiła, ze to trzeba kontrolować, ale nie mówiła co i jak...
I ostatnio jak byłam u pediatry to właśnie zdziwiona rozmawiała z położną, że nikt ich nie uprzedził o zwiększeniu dawki Wit K i tylko przez przypadek się zorientowała bo tak było w kilku wypisach...
U nas dzisiaj w miarę spokojny dzień, ale po tym jak Antoś dostawał to mleko modyfikowane przez 12h (bebilon) często bolał Go brzuszek i miał problem z kupką ale już się normuje
Kurcze dziewczyny co się dzieje na tym świecie masakra z tym całkowitym zakazem aborcji, chociaż jestem przeciwniczką usuwania ZDROWEGO płodu to to co się dzieje mnie przeraża. Niedługo dojdzie do tego, że kobieta która poroni będzie przesłuchiwana - brzmi śmiesznie, ale do tego to chyba dąży