Martita - dzieki z ta wit K

Mi wlasnie tez polozna mowila ze odpadniecie kikuta zalezy od grubosci pepowiny, moja cora tez miala b gruba i bujalismy sie dlugo a pitem i tak jeszcze pepek sie babral. Inna sprawa ze jej za dlugi zostawili i sie nid wchlonal. Tzn. Nie wystaje ale nie ma takiej dziury typowo pepkowej. No taki inny jest. Czasami pyta czemu ma inny proek niz wszystkie dzieci i inny niz my. Tlumacze jej ze ma jedyny niepowtarzalny i powinna byc dumna a nie sie martwic, ale wieciej jak to dziecko, kazda innosc zwraca uwage
Alunia - kciuki za dzis!
Antus - kolo tego kosciola jest moj rodzinny dom takze wiem o ktorego okuliste Ci chodzi

jednak za dobrych opinii to oni nie maja, moj maz kiedys tez tam chodzil z soczewkami ale krotko. Moze z malym tam pojde ale ze starsza corka juz raczej nie. No nic zobacze co i gdzie uda sie zalatwic. Najpierw musze urodzic
Usnelam przed 6. Po 7 mnie corka obudzila ale poslalam ja na bajki i soalam do 9. Teraz corke zabral dziadek na boisko hulajnoge i lody. O 16 ja zabieram i jedziemy do mojej mamy do wieczora

takze pol dnia sie obijam a maz ma sprzatnac chate i posciel zmienic jesli chce po poludniu pojechac sobie na mecz

i nawet nie protestuje za bardzo