Cześć dziewczyny,
dawno mnie nie było, ale córcia była chora - jakiś paskudny wirus panuje :/ Całe szczęście już jesteśmy po chorobie
Marita29 ja również biegam do toalety każdej nocy :/ może ze dwie udało mi się przespać spokojnie, chyba że akurat wstawałam do toalety żeby pomóc córci zrobić siusiu :/
Pisałyście dużo o bólu głowy, mi chyba najbardziej pomagają zimne okłady oraz świeże powietrze. A jak wszystko zawodzi biorę paracetamol. Muszę tylko pamiętać, żeby od razu brać dwie tabletki bo ostatnio wzięłam jedną i nic nie pomogło. Dobrałam później drugą i niestety to również nie pomogło - a jak biorę dwie naraz to przechodzi już po chwili.
Moja córcia ostatnio mnie wykańcza, nie chodzi do przedszkola więc nie mam kiedy od niej odpocząć

na ostro zaczął się u nas bunt dwulatka i objawia się głównie wielkimi histeriami z byle powodu i jakby tego było mało zanosi się płacząc

Odpoczęłam podczas jej choroby bo miała gorączkę i całe dnie leżała w łóżku i przysypiała, ale znowu strasznie się o nią martwiłam
Wszystkie chwalicie się brzuszkami, a mi głupio dodać zdjęcie i chyba będę musiała się w końcu zmusić