reklama

Kwietniowe mamy 2016

Tyśka - Leoś miał dość paparatzi na dziś;-) jeszcze raz gratuluje udanej wizyty

Bluelovi - no słyszałam ze w zdrojach teraz maja wszystkie bajery do rodzenia;-) a skąd będziesz jechać?

Ania - mi teraz troszkę przestały wypadac włosy, w poprzedniej ciąży miałam podobnie, pięknie mi urosły, pewnie od witamin a po ciąży to tragedia, leciały garściami

reklama
Tyska gratulacje.
Ja miałam wczoraj badania i ten sam problem. Cały czas zakrywala się raczkami. Napalilam się z mężem na płytkę ale trochę żałuję bo bardzo mało widać. Kilka tylko fajnych ujęć. Żałuję też, że nie nagrałam na pierwszych prenatalnych bo wtedy było najwyraźniej widać naszą kruszynkę.

Ewe o też miałas tak wcześnie ja idę teraz w pt :-)
Bluelovi zdrówka dla was :-*
Rsz my robimy w sumie tylko dla dzieci i u mnie i u męża w rodzinie, jedyne co to u męża było losowanie i każdy komuś robi jeden prezent do 50zl więc szybko pójdzie jeśli chodzi o zakupy świąteczne :-D
Tyska jaki słodziak:-D
Ania mi wypadają tak jak wcześniej ;-)
Gratuluję udanych wizyt :-) już nie mogę się doczekać mojej ale chyba mi usg teraz nie zrobi,może chociaż serduszko posłucham...

gratki dziewczyny, czekam jeszcze na wieści od reszty :)
co do prezentów to ja dziś właśnie byłam na zakupach :) Kupiłam mężowi na urodziny bo ma 14.12 perfumy i Damianowi zestaw lekarza na Mikołaja dokupię słodycze i wystarczy. Wczoraj już też dostał z lidla fajne były instrumenty drewniane takie cymbałki i tamburyn no ale widział już to dostał wczoraj :) Potem jeszcze na święta podostaje od dziadków, cioć i wujków. My nie kupujemy na święta wszystkim bo byśmy zbankrutowali :) Tylko dzieciom więc mamy 2 dziewczyny do obkupienia 6 i 14 lat to starsza kase dostanie a mlodsza pewnie jakas zabawke.
Kupiłam jeszcze sobie sukienkę na święta i pare dupereli- sweter, pizame, tunike, bombki na choinke :) No i tak dzień zleciał :)

ania50 zazdroszczę Ci, że czujesz ruchy, ja niestety jeszcze nie:(
rsz91 sama sie zdziwilam, ze to juz, bo wiem, ze przy pierwszej ciazy to nawet ok 22 tyg niektore kobiety zaczynaja czuc. Nie martw sie, na pewno i Ty niedlugo sie doczekasz. ja poki co czuje Mala nieregularnie, glownie do poludnia kiedy leze na kanapie zajeta nicnieobieniem :laugh2:

reklama
Gratuluje udanych wizyt :-)

Ten tydzień tak szybko mija, że już połowa prawie za nami i może dobrze bo już się nie mogę doczekać mojej wizyty. Nastawiałam się, że w tym tygodniu będę dużo odpoczywać, a tu się okazuje że wieczorami wracam do domu i to taka padnięta że nawet tv nie chce mi się włączać.

Widzę, że już co niektóre szukają prezentów na święta, ja na razie nawet nie mam pomysłów co kupić. Na szczęście w mojej rodzinie dzieciaczki są już większe i bardziej cieszą się jak dostaną jakiś pieniądz ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry