reklama

Kwietniowe mamy 2016

Hej kobietki,
Ja już w drodze do bratanka, u nas biało i sypie strasznie. Chodzę bardzo ostrożnie bo boję się że fikne koziołka.
Martita też odczuwam nieraz takie mało przyjemne ruchy właśnie jak mała się przeciąga. Widocznie tak musi być.
No i co dziewczyny glukoza nie taka straszna? :D bluelovi pewnie napisalaby ze mniam :D

reklama
Hej dziewczyny :)

Też się długo wahałam nad obiciem kanapy - jak kupowaliśmy to już mieliśmy w planach malucha :) zdecydowaliśmy się na materiał taki miły w dotyku jak plusz prawie ale na podbiciu teflonowym. Pamiętam że był sporo droższy przez to, ale póki co super znosi starcia z moim mężem (były już wtarte w nią jagody i sok marchwiowy - a kanapa jest jasna) oraz z dziećmi przyjaciółki :) więc polecam takie rozwiązanie.

U mnie na obiad dziś kotlety sojowe - przerwa od mięsożerstwa ;)

Ruchy też teraz odczuwam inaczej, ale zazwyczaj są przyjemniejsze niż były do tej pory - częściej przesuwanie pod skórą i wypinanie tu i tam, czasami też po obu stronach brzucha jednocześnie. Natomiast jak się mała zdecyduje dać mi kopniaka to się prawię w pół zginam, ale to bardzo rzadkie się zdarza.

Alunia nie taka straszna jak wypiłam ja to mi smakowała ale słodko czuje do teraz ;)
Ja tez odczuwam jakieś inne ruchy bardziej bolesne albo mi sie wpychają pod żebra.
A co mam dziś na obiad? Hmmm czekam co mi przyniosą ;)

Ania a jakie jedzenie nasz w szpitalu? Bo ja szpitalny catering po urodzeniu córki kiepsko wspominam.
U mnie dzis pomidorowa, a potem sola z pary z czymś ale jeszcze nie wiem czym ;)

Powiem ci Martita ze nawet mi smakuje ;) tylko mało hehe. Wszystko co miałam juz wczoraj zjadłam a maz ma daleko wiec dopiero jutro przyjedzie ;) ale jutro chyba wychodzę [emoji3]

Klaczek - my tak samo w ciazy a ja mam glukoze robiv dopiero za ok 3tyg :confused:

Bylam z corka u lekarza i na usg brzucha dostalismy bo ten mocz sie nie podobal i ma niby brac zelazo bo krew tez slaba. Pozniej poszlam na sklepy. Corka w ciagu 2tyg ma zaproszenie na 4 imprezy urodzinowr:eek: w tym jedne u blizniakow:rolleyes: i za prezentami biegalam. Kupilam dla blizniakow i na jeszcze jedne urodziny i 130 ponad nie moje, ech moje dziecko imprezuje bardziej niz my;) chociaz my jutro tez idziemy na parapetowke i skladamy sie na raki wiekszy prezent po 80zl i dzis ksiadz u nas - kurde kasa z portfela ucieka strasznie.

Kitki ja mam wizytę w czwartek i już miałam zrobić tą glukozę. Podobno po 24 tc się robi. A na krew córci zamiast żelaza to polecam sok z buraka. Tylko nie wiem czy będzie chciała pić.

Pani w laboratorium dodała sporo soku z cytryny i była całkiem całkiem A słodko chyba mi nie jest bo już słodkie w domu zdążyłam zjeść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry