reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Przyjechali...Nadia usmiechnieta pyta czy na dwor na sanki moze:eek:mowie ze przeciez zle sie czuje ze nrzuch i glowa i slysze 'juz mi przeszlo mamusiu':rolleyes:
I teraz nie wiem czy udawala zeby ja zabrac szybciej czy co. Na dwor i tak nie pojdzie

Kitki, tak właśnie takie łóżeczko chcemy. Niestety nie znalazłam takich w sprzedaży, ale coś podobnego co bym chciała znalazłam na jakiejś ukraińskiej stronie :/ To jest tylko wzór bo będę chciała wprowadzić kilka zmian, wygląda to mniej więcej tak:
Tylko barierki mają być w kółko a drabinka od boku i pod skosem, żeby się całe nóżki mieściły. Łóżko na dole ma mieć regulowaną wysokość tak jak w zwykłym łóżeczku.
Aha zapomniałam, mój wujek ma skład drewna i wszystkie potrzebne materiały, a mój brat buduje z drewna domy i dlatego wiem, że mogę mu zaufać i łóżeczko zrobi mi mąż razem z moim bratem.

Załączniki

• łóżeczko.jpg
    łóżeczko.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 81
Przyjechali...Nadia usmiechnieta pyta czy na dwor na sanki moze:eek:mowie ze przeciez zle sie czuje ze nrzuch i glowa i slysze 'juz mi przeszlo mamusiu':rolleyes:
I teraz nie wiem czy udawala zeby ja zabrac szybciej czy co. Na dwor i tak nie pojdzie

A ja bym jej jeszcze dała najbardziej obrzydliwe kropelki na brzuch, a tak żeby wiedziała, że tak się nie żartuje ;) no ale ja to z tych wrednych bardziej jestem ;) a przez chwilę przez myśl mi przeszło, że Twój mąż wiedział... cóż to w końcu te same geny... wiesz co w szkole wyprawiał ;)

Miladyy - pewnie sie domyslal bo jakos najczeaciej jest tak ze jak wraca do domu to juz nagle dobrze jest. Dalam jej niedobry syrop;) ale sie nie zajaknela i wziela. Teraz mamy seans kinowy w lozku i malego ksiecia ogladamy

Klaczek - a jak bwdziesz maluszka wkladala? Nie uderzysz sie w glowe? Mala dziura sie wydaje. Ogolnie pomysl fajny i moja cora bylaby przeszczesliwa ze od razu ma pietrowe lozko tylko jak tego malca tam wkladac

KItki to łóżeczko Antuś:) Fajny pomysł tylko niemowlak będzie od razu ze starszym dzieckiem? Czy to tak na później? A ta barierka się jakoś otwiera, bo faktyznie jak malucha tam wsadzić....

reklama
A widzisz a ja myslalam ze ty chcesz go jakos tam wciskac bez otwierania:p w sumie za rok moze pomysle o czyms takim a na razie chyba lepszym rozwiazaniem jest synek z nami bo jak bedzie plakal a nadia jednak do szkoly chodzi i rano wstaje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry