reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny wy na serio macie już wszystko skompletowane? Boziu ja nic prócz ciuszków i wkładów poporodowych dla siebie, a i majtek jednorazowych nie mam, chyba zacznę zaraz panikować, i jeszcze te różne listy wyprawkowe, nie wiem co z tego wybierać...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Miladyyy - ja mam tylko ubranka i wozek. Reszte w lutym kupuje. spokojnie zdarzysz. Bluelovi chyba dodala liste wyprawkowa, mysle ze przydatna bo sa tam same potrzebne rzeczy. Ja przy pierwszej ciazy kupowalam duzo nieprzydatnych ******* teraz mniej wiecej wiem czego potrzebuje a co jest zbedne

Hej ..
To u nas nadal cisza . Pan maz pojechal we wtorek rano wróci za 3 tygodnie .Wczoraj tylko mi napisal ze z kredytem będzie lipa. Więc trzeba będzie remontować to na biegu.. Wprawkowo to ja też mam mało mam nadzieję że zdążę . W nocy łapią mnie skurcze w łydkach ... cos moge sama sobie kupić czy musze do gina leciec ? Wolałabym nie... pomożecie?

Mikulinka kup sobue Asmag lub inny magnez (popros o najlepszy dla kobiet w ciąży) koszt to jakies 10-15 zł. 2 tabl, 3 razy dziennie chyba ze na ulotce inne dawkowanie. Ja po 4 dniach regularnego brania moglam znowu normalnie spać:) teraz nie brałam jakiś tydzień i znowu mnie podlapuja skurcze w nocy. Ale już dzisiaj zazylam dawkę.

Tez wlasnie zrobilam listę co mi jeszcze brakuje. Trochę jeszcze tego jest :D ale to raczej te większe rzeczy.

Mikulinka ja biore aspargin :)

No dzisiaj wojtka w dzien nie uspilam bo byl z dziadkami na sniegu i wlasnie zasypia przy minimini cora tez juz odpoczywa bo jakas zmeczona wlaczymy sobie jakas bajke i posiedzimy pozniej zasnie to wlacze jskis normalny film ;) maz prawdopodobnie do 23 w pracy wiec samotny wieczor ale tez mi czasem tego potrzeba :)

reklama
Mi zostały do kupienia pieluchy, chusteczki, plyn do kąpieli i krem do pupy. Do tego łóżeczko, materac i wanienka a dla mnie staniki do karmienia. Wszystko resztę mam.

bluelovi kazdej z nas potrzebne takie samotne wieczory ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry