reklama

Kwietniowe mamy 2016

Jakie plany na dziś?
U mnie dziś o 10:00 będzie położna.... potem kolejna część prasowania malych ciuszków.... później jak mąż z pracy wróci jedziemy do jego Babci .... ja niestety nie mam już od dawna babci żadnej.... tak że u nas fajnie mają dzieciaki z męża strony bo mają jedną prababcię co ma 95 lat a drugą co ma 81....
Mam jakieś schizy ,,,, nie czuje sie atrakcyjnie w ciąży....naprawdę:/

reklama
Rsz - my ok 11 jedziemy na sklepy po drobiazgi dla dziadkow. I do apteki musze. Boje sie ze nadia bedzie marudzic ale nie mam wyjscia. Glowa mnie boli i serce wali. Aspargin musze sobie zapodac

Ja tak się ostatnio chwaliłam ze śpię dobrze a dziś wstałam o 5 dalej spać nie mogłam i zachciało mi się o 7:20 :) co 7:40 wstać musze :) Musze odkurzyc u pranie nastawić obiad zrobić o taki dzień jak co dzień :)
Rsz no cos ty taka kadna dziewczyna z ciebie :) Czy chodzi ci o takie łóżkowe sprawy? Ja tak miałam w pierwszej ciąży i trochę po niej to trwało bo w tej to na odwrót zupełnie a tu szaleć nie mozna hehe
Nie przejmuj się bo za to odpowiadają hormony i musisz dać sobie czas....

Fenika - wszystko ok. Ona uwielbia swoja wychowawczynie. Poza tym wczoraj kupilam jej album star wars taki kolekcjonerski co sie karty wklada. Ona wymienia sie tymi kartami i pilkarskimi z chlopcami z klasy i nie mogla sie doczekac az pojdzie i pokaze. Mowi ze jutro idzie bo musi pokazac wiec chyba to nie to. Oceny ma super pani ja tydz temu b chwalila ze aktywna ze sie zglasza i ze z matmy to jest zdecydowanie najlepsza wiec raczej nie obawia sie szkoly.
Z ta matma to pani mowi ze poznali dopiero cyfre 10 i dodaja i odejmuja w tym zakresie a ze nadia z latwoscia dodaje i odejmuje w zakresie 100:eek: dzis w nocy jak lezalysmy to sama chciala by jej zadawac zadania i ja przepytalam np. 32+19 albo 63-27 i bezbledna byla:D dumna jestem ze hej bo po mamusi lubi matme;) uczy sie mnozenia, tzn sama chce ale umie w zakresie tak do 20 pozniej juz zaczyna strzelac

Alunia nawet nie pisz o takich rzeczach :( ludzie sa okrutni...

My na dzień Babci wybieramy się do mojej babci w sobote, a w przyszly piątek jest wystep w przedszkolu u corki z okazji Dnia Babci i Dziadka, już znam wszystkie piosenki na pamięć ;)

KItki to łóżeczko Antuś:) Fajny pomysł tylko niemowlak będzie od razu ze starszym dzieckiem? Czy to tak na później? A ta barierka się jakoś otwiera, bo faktyznie jak malucha tam wsadzić....
Kłaczek, do 5 miesiąca Antoś będzie z nami w koszu mojżeszowym, a łóżko będzie regulowane w taki sam sposób w jaki reguluje się wysokość w normalnych łóżeczku niemowlęcym. Szczebelki później zmienią się na zwykłą barierkę - wszystko już przemyślane, dlatego musimy sami zrobić, bo takiego kombinowanego to nigdzie nie zjadę :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry