reklama

Kwietniowe mamy 2016

wróciłam dopiero od położnej. Znaczy u niej tylko godzinkę posiedziałam ale oprócz tego małe zakupy bo plastikowych pudeł szukam żeby gdzieś popakować te dziecinne pościele aby się nie kurzyły. Dostałam całe pudło próbek i gratisów , nawet coś na ząb się trafiło :) jakaś taka mądrzejsza się czuję po tym spotkaniu, a za tydzień spotykamy się w szpitalu żeby nam pokazała co i jak, no i co zabrać więc akurat przed pakowaniem torby się przyda :)
20160121_120534.jpg

Teraz kawka i biorę się za oglądanie tych wszystkich reklamówek i ulotek :) obiad od wczoraj stoi więc można sobie pozwolić :P

Załączniki

• 20160121_120534.jpg
    20160121_120534.jpg
    552,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Te kobiety coś w sobie mają :D Ja już byłam zdania że po jednym porodzie to wiem co mnie czeka i nikt mnie "nie oszuka" że może być gładko itp ale jak ze swoją ostatnio porozmawiałam to od tamtej pory czuję taki spokój... A już zaczynałam panikować bardzo :)

mówi że co spotkanie firmy jej coś zostawiają to ona rozdaje od razu żeby tego nie trzymać zbyt długo. Najbardziej i tak jestem zadowolona z butelki i smoczka bo jeszcze nie miałam :) no i sudocream malutki na wszelki wypadek bo nie będę kupować większego. Powiedziała też że odchodzi się od stosowania octeniseptu do pępka i teraz jednorazowe Leko gaziki się w aptece do tego kupuję i dużo taniej to wychodzi a pępek szybciej odpada.

Lusinda ..masz co do poczytania i pooglądają przy kawie z mlekiem :)ja w sobote rejestrowałem sie w sklepie na baby shower i dostałam butelkę, smoczek, body, i etui z mokre chusteczki ;) takie próbki to świetna sprawa..poprobujesz sobie co bedzie służyć twojemu maluszkowi ..

Lusinda super prubki najbardziej mi sie podoba ten mini nivea do pupy sama bym taki chciala ale w rosmanie nie sprzedaja a on swietnie sie sprawdza do szpitala i na spacery zeby nie nosic. Calej tuby nie wiem skad kiedys mialam ta probke ;( a kupic wiecie czy mozna gdzies??

reklama
Wow Lubina skąd się takie super położne bierze? ;)

Ja jeszcze kwestii położnej nie ogarnęłam ale jestem juz coraz bliżej. Nie miałam w mieście godz obecnie mieszkam nawet lekarza rodzinnego wiec musiałam rozkminic która przychodnia jest spoko. W przyszłym tygodniu idę złożyć deklaracje i może uda mi się z położna spotkać i zarazić spokojem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry