reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
aniabuu to dobrze, ze podali te sterydy, ale mala wcale nie ma takiej malej wagi, moze po prostu będzie drobną dziewczynka.. tym bardziej, ze Twoja Ada ważyła tylko 100g więcej w tym czasie. ściskam mocno :*

Milady ja byłam na wizycie w 29tc i pytałam lekarza kiedy będą częstsze wizyty i kolejną mam za 4 tyg. to bedzie 33tc. następna za 3 tyg. czyli w 36tc. i później już co tydzień do porodu... ale ja chodzę na NFZ może dziewczyny prywatnie mają częściej wizyty.

Rsz dbaj o siebie, tak jak piszą dziewczyny już nie dużo nam zostało

Ja mam miec czesciej, ale nie wiem od kiedy. Teraz bylam w 29 tc, nast w 33 bedzie. Polozna najpierw wyznaczyla mi wizyte za 2 tyg, ale gin zmienila na za miesiac, mam dzwonic ewentualnie przyspieszyc gdybym sie zle czula. Ja prywatnie chodze.

a z seksem no coz, ja juz z 5miesiecy nic :-( i zyje
Wybaczcie niedyskretne pytanie ale tak mnie ostatnio zastanawialo jak inne kobiety sobie z tym radza, ja co prawda najdluzszy zakaz mialam ok 1,5-2 miesiaca jak plamilam na poczatku, trzy tygodnie temu znowu dostalam szlaban na seks i cholera potrafia mi sie zberezne rzeczy snic i budze sie ze skurczami macicy jak przy orgazmie :rolleyes2: ma ktoras z zakazem tak poza mna? Dodam tylko ze ja z tych raczej srednio aktywnych seksualnie zawsze bylam, raz na tydzien w zupelnosci mi wystarcza :p

Ania ja też z tych co mało seksu potrzebują , u nas raz na tydzień to było max .Wczesniej snily mi się zberezne sny, a teraz już nie. No ja juz od 12 to zakaz , przez krwiaka no a teraz ze względu na nisko ułożone maleństwo

Ja sie boje czy moje skurcze przy tych snach nie zaszkodza szyjce... Nie pytalam gin, jakos glupio mi bylo tym bardziej ze nic i tak na nie nie poradze :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry