reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Martita na masło wrzucam szczypiorek możesz oczywiście na oliwie ja lubię na maśle :) Na szczypiorek tuńczyk z puszki w sosie własnym tak kilka łyżek i za chwilkę na to roztrzepane juz z solą pieprzem jajka tak 2 na porcje no i czekam aż się zetnie jeszcze na koniec trochę sera ja lubię zolty ale można mozarelle, ricotte co się lubi i na drugą stronę lub zwijam na pol żeby się w środku tez ścielo. No i jak to omlet do omleta możesz właściwie wrzucić co lubisz :)

Dopiero przed chwila wrocilam do domu z corka, po drodze mialam serce w gardle - pada deszcz ze sniegiem a ja ledwo co widzialam :( teraz na uspokojenie zajadam sie sledziem na slodko robionym przez moja mamusie :)

Placuszki ziemniaczane też lubię, ale tylko posypuje je cukrem, a moj m je z ketchupem:-p
Dziś wysłałam mamę zakupy do szpitala i dla małej. I nadal czekam na 2 przesyłki...
Zostało mi tylko kupić 2 ręczniki, 2 kpl. pościeli (ale jest taki wybor, że nievwiem na co się zdecydować), 1 rożek, parasol do wózka i fotelik samochodowy. Cieszę sie, że już większości zakupów za mną
Dziś m. miał się brać za malowanie pokoju dla maleństwa, ale oczywiście miał ważniejszą sprawę. I tak już obiecuje od jakiegoś czasu i nie może się zebrać:no2:
A ja już bym chciała poukładać wszystko u dzidzi w pokoju, tylko jak wiecie oni mają jeszcze duzo czasu. Faceci:wściekła/y:

kasiunia dzięki, przypomnialas mi o parasolce do wozka :) a wiedziałam ze cos mam jeszcze kupic.
Mój maz taki sam, wszystko na ostatnia chwile, wczoraj pytal czemu już pieluchy kupuje, czy nie można w ostatniej chwili...

Moj to wypalil niedawno ze skoro chce koniecznie sama to jak wyjde to mozna po drodze podjechac i wszystko kupic. Przeciez wszystko jest wiec po co zbierac 2mce wczesniej:confused:

A zeby nie bylo to moj maz pracuje w finansach ponad 15 lat i jest bardzo poukladanym czlowiekiem. A tutaj ingorant. Jakby to bylo pojsc i kupic pierwsze lepsze pieczywo

reklama
Jak poszliśmy do Rossmana to mój stwierdził, a musimy już naprawdę kupować te wszystkie kremy, chusteczki , pampersy.
Powiedziałam, że jak teraz nie kupimy to sam przyjedzie po te zakupy jak urodzę.
Popatrzył po sklepie i stwierdził, że lepiej kupmy od razu bo ja wiem najlepiej co potrzebne dla niemowlaka :-p
Pewnie się przestraszył, że tyle tego wszystkiego jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry