reklama

Kwietniowe mamy 2016

Oto co moje dziecko zrobilo wieczorem - mowimy jej ze brat sie urodzi w kwietniu ale nie mowimy kiedy dokladnie bo nie wiadomo. Wiec ona sobie wymyslila ze urodzi sie 1 kwietnia i zrobila kalendarz ile dni pozostalo. A najlepszy jest napis na koncu:D

Załączniki

• 1455135754424.jpg
    1455135754424.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 83
  • 1455135766062.jpg
    1455135766062.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Kitki jakie to słodkie <3
Ja się boję ze z moim może być ciężko teraz ma etap nawet rywalizacji z tata o mnie i ogólnie chyba mu się znudziło jak słyszy ze tu mama coś nie może tam też nie może itd dzis stwierdził żebyśmy dzidzie "dziadowi" oddali - dziadem go teściowa kiedyś postraszyla to mu się spodobalo i podlapal temat. Tłumacze mu ze my z tata chcieliśmy mieć dzidzie przede wszystkim z ogromnej miłości do niego żeby miał dziecięcego towarzysza... no ale wiadomo to tylko dziecko i może być ciezko...

Kitki ale masz słodką corcie!! :)

ja dziś bylam w Ikei, spędziłam tam 4 godziny :szok: przystanki na kanapach, krzeslach, lozkach :D kupilam wszystko co chciałam, a nawet więcej jak zwykle w ikei. ale słuchajcie - kupiłam szafę... moj się nadzwigal bo to 3 wielkie pudła, wogóle ułożenie tego w samochodzie zajęło mu chyba ze 20 minut, potem przydwigal to na piętro i pyta gdzie to będzie stało.. pokazuję, a mój mówi, ze przecież tam nie może bo okno zasłoni.. kurde, nie pomyślałam o tym :D szafa za duża i jutro jedziemy wymieniać czyli znów powtórka z rozrywki :D myslalam, ze mój mnie wzrokiem zabije :D

Kitki ale slodka siostrzyczka moja narazie bardzo się cieszy ale czuje ze będzie zazdrosna bo ona taki przytulaczek jest :)
Milka o ja cie :) to dzisiaj masz wyjazd. Moj mąż to juz by pewnie sie zdenerwował :P

Ja tez sie zastanawiam jak mój niespelna trzylatek zareaguje na siostrę. Narazie niby wszystko wie i sie cieszy, w zabawie zawsze juz układa obok siebie krzesełko i mówi : " to dla dzidZi" albo jak oglądamy zdjęcia z nad morza to mówi : " jak dzidZi przyjdzie to razem z mimi i mama i tatą brum tam " . Ale ostatnio widzę ze tez zaczyna go troszkę denerwować jak mu mowię ze nie mogę go podnieść bo mam brzuszek duży albo ze noe mogę tak skakać itd... Coś czuje ze jednak bedzie trochę zazdrosny...

Moja aplikacja pokazala dzis 50 dni do porodu :) z jednej strony chcialabym przyspieszyc czas a z drugiej jeszcze troche pozyc w takim wzglednym spokoju ;)

Moze dzis lozeczko przyjdzie, jezeli tak to planuje rozpakowac reszta rzeczy Kai, zlozyc lozeczko. Po poludniu umowilam sie z kolezankami z pracy.

Marciosz, tego chyba nie unikniemy z takimi maluchami. Maja też często mówi, że mama ma dzidzie w brzuszku, albo przynosi mi zabawkę dla dzidzi... Ale jak kupimy jakieś ubranko dla Antosia to mówi, że to jej i nie chce oddać. Jak przyszły zamówione pieluszki tetrowe i jedną otworzyłam, to Maja już ją przejęła i nie chciała przyjąć do wiadomości, że to jest dzidzi pieluszka, a Ona nigdy nie spała z pieluszką ani do żadnej nie była przywiązana :/

reklama
Moj to by sie wsciekl a nie tylko zdenerwowal;) tylko moj to taki typ ze przed wyjazdem do sklepu kazalby w necie pokazac ta szafe i by wczesniej wszysyko pomierzyl itd wiec wiedzialby wczesniej ze nie wejdzie. Ale co by sie nagadal ze to dzieki niemu na darmo nie jechalismy bo ja to bym kupila wielkiego grzmota co sie nie miesci...
Co do cory to fakt jest kochana ale jest tez zazdrosna i to widac. Tez sie boje co bedzie jak maly przyjedzie do domu i wszyscy beda do niego przychodzic. Nie chce by go nienawidzila bo skupi cala uwage rodziny na sobie. Na razie wymyslilam ze jak maly sie urodzi to zrobimy przyjecie dla starszej siostry:) cos w rodzaju wow jestes starsza siostra, ze kims b waznym, zeby tez czula sie wazna i kochana. Tylko nie wiem jak to rozegrac. Najlepiej byloby to zrobic jak urodze i bede w szpitalu z malym zeby rodzina tylko do niej przyjechala ale to maz musialby ogarnac i zorganizowac a obawiam sie ze powie ze po co skoro za kilka dni znow beda wszyscy do malego przychodzic. Musze z nim pogadac bo to dopiero dzis w nocy wymyslilam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry