reklama

Kwietniowe mamy 2016

Haha schauma mój mąż się śmieje bo ja już tak do Młodego mowie :D ze go kocham moze nie mocniej od dzidzi ale na pewno dłużej :) głuptasek nie wie o co chodzi ale się cieszy hihi

reklama
Bluelovi a jak z Wojtkiem bylo nie była zazdrosna? No u ciebie fajnie bo juz wiedzą co to znaczy mieć rodzenstwo :) Mój to na pewno będzie zdziwiony bo do tej pory świat się kręcił wokół niego :D Staram się go już uświadamiać jak to będzie ale wiadomo ze dopiero dotrze do niego jak się urodzi.. Teraz mi czasem walnie tekstem żeby dzidzia zajmował się tata a nim ja :D

Moja mala mówi ze będzie się opiekować jedna dzidzia a ja druga :)
Dzisiaj byla u mnie polozna, niby wszystko w porządku, mówi ze jak wytrzymam do konca lutego to juz będzie bardzo dobrze i nie musze rodzi w tym ...... Poznaniu. Tylko 30km ode mnie i tak raczej zrobie. Wybiorę sie tam popytam co i jak, tylko o ile maluchy będą dobrze ułożone glowkowo to poród raczej sn, ale zobaczę co w szpitalu powiedzą.

Hej , rzadziej się odzywam bo coś mam z netem:/
Co do placków ziemniaczanych z twarogiem, to taki twaróg jak do ziemniaków w łupinkach.... z cebulką itp. pycha
Mąż za tydzień wyprawia 30-ste urodziny i zamówiłam mu tort , zaraz wam pokaże jaki i kupiłam mu zegarek http://www.tayma.pl/meskie/gino_rossi_-_midnight_zg139e.html brązowy bo czarny juz ma
indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 218
18-stego , a w sobote 20-stego robimy kolacje i torta dla rodzenstwa i tesciow,... mial wyprawiac na sali , ale z moim stanie to bez sensu....

Dziewczyny - ja tez duzo corci tlumacze bo np. chciala na mbie juz wymusic ze bede ja mocniej kochac i pytala xzy ja mocniej czy brata i ze na pewno brata bo bedzie taki malutki i fajniutki. Wiec jej tlumacze ze matka kocha wszystkie swoje dzieci tak samo i ze bede ich taka samo mocno kochac z calego serca. Widziakam ze do konca nie byla zavhwycona wiec dodalam ze ona jest starsza to kocham ja 7 lat dluzej,taki przywilej starszego rodzenstwa - to ja od razu zadowolilo i od razu pobiegla do taty powiedziec co jej powiedzialam:)

reklama
Kurcze, dziewczyny, czy Wy też takie słabe i ciągle zmęczone jesteście? Byle co zrobię i odpoczywam jakbym nie wiem co zrobiła. Wczoraj zrobiłam bardzo duże porządki w mieszkaniu związane z tworzeniem miejsca w szafach dla maluszka i dzisiaj umieram ze zmęczenia. Jestem nie do życia, a miałam dzisiaj poprasować, posegregować i poukładać wyprane już ciuszki. No nie mam sił, choć tak bardzo chciałabym to dzisiaj zrobić, bo to sama przyjemność. Strasznie przeforsowałam się, muszę przenieść prasowanie na jutro. Teraz leżę, zipię i do tego wszystkiego głowa mnie rozbolała. Jednak starość nie radość. Mam nadzieję że jutro będę się w miarę czuć i zrobię wszystko co miałam dzisiaj zrobić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry