reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kurcze, dziewczyny, czy Wy też takie słabe i ciągle zmęczone jesteście? Byle co zrobię i odpoczywam jakbym nie wiem co zrobiła.

Ja się czuję jak staruszka ostatnio. Zmyję naczynia i ledwo stoję na nogach. Pokój Małej zawalony rozłożonymi ciuszkami do segregacji, kupionymi rzeczami, a ja nie mam jak się tym zająć. Do tego dochodzą bóle stawów biodrowych. Nawet samo wstawanie do wc i do kuchni po herbatę daje mi się we znaki.
Anemii na pewno nie mam, poziom hemoglobiny najwyższy od kilku lat.

reklama
Sweetka - to bedziemy mialy takie same wozki? A jaki model bierzecie?

Ania - ja mam tak samo. Kluje mnie na dole z jednej strony a jak sie ruszam to jeszcze bardziej

Martita jak humorek? koleżanki podziałaly jak remedium?

bluelovi kurde, ta anemia to często w ciąży wychodzi :/ mięsko jedz! :)

Kitki nie martw się wyprawka, tak jak sweetka pisze - siadziesz i w pare dni wszystko pozamawiasz. mi to zajęło kupę czasu ale to dlatego, ze ja jako pierworodka to wszystko przeglądałam, myślałam czy potrzeba, czytalam opinie... a Ty juz wiesz co potrzebne i na czym się skupić :)

moj pojechał wymienić tą szafę z moim bratem :D wrocili juz i jest ta mniejsza. zamówilam tez dziś łóżeczko, dosłownie przed 2 godzinami i juz wysłali mi sms, ze jutro będzie! :D więc mam już wszystko, mogę brać się za pranie i prasowanie bo deskę do prasowania tez kupiłam nową :)

a co do samopoczucia to u mnie, odpukać, w porządku. oczywiście wszystko robię 5 razy wolniej, oddycham jak słoń, często łapie mnie zadyszka albo brzuch twardnieje, ale ogólnie to czuję się dobrze, nic mnie nie boli, nie kluje, jest ok :)
dzis pół dnia układałam nasze ciuchy w szafie bo w ikei kupilam pudla, wiszące półki i wreszcie ma to ręce i nogi.

No milka gratuluje zakończenie robienia wyprawki :) ja jeszcze łóżeczko czekam aż przyjdzie i też koniec :P Tyle że już poprasowałam wszystko więc tylko czekać na dzidzie :)

Lusinda dziękuję :) az nie mogę doczekać się tego prasowania :D

Kitki oj nie, ja nie wpadam, codziennie tyle pracy, ze nie wiem w co mam ręce wbić :) ale was zapraszam! :D o ile umiecie heblowac drzwi, zakładać listwy, framugi, szpachlowac albo inne :D

Jezu jak slucham o prasowaniu i praniu to mnie goraczka bierze ja sie ciesze ze to juz za mna bo niedalabym rady ufff :00

Martita jak tam z kolezNkami ?? Zamowilas to biale lozeczko wkoncu??

Milka super ze juz wszystko masz ;))) ale ci poszlo jak burza :)

reklama
Bluelovi a jaka masz ta hemoglobiny? Ja ma 11.4 a norma jest od 11.5 wiec minimalnie poniżej. I gin mówi ze ok.
M8 bardzo dokucza żołądek. Dzis aż 2 nospy wzięłam. Wszystko mnie boli i ledwo chodzę. A to dopiero 28 tydzień.
Myszą ja mam termin na koniec kwietnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry