reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Alexia trzymam kciuki, że szybo Cię wypuszczą i okaże się, że wszystko jest w porządku. Trzymaj się kochana! Większość z Was ma już poprane i poprasowane ubranka dla maluszka, a ja ciągle mam pełno prania i czekam aż w końcu opróżnię cały kosz z praniem... A to Maja zabrudziła pościel i musiałam poprać i wyprałam już wszystkie, później ręczniki do prania, dzisiaj musiałam zrobić kolorowe, jutro białe i jak wszystko poschnie to (może) w końcu mi się uda... Tak to już jest jak głupia pościel schnie 4 dni :/

Alexia trzymaj się kochana. Dobrze że położyli Cię w szpitalu. Niech poobserwują i sprawdzą, lepiej dmuchać na zimne.

Martita czekamy na zdjęcie łóżeczka :-)

Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi na temat samopoczucia. Cieszę się że nie tylko ja czuję się jak staruszka ;-)

Alexia dużo zdrówka życzę! :* oby to stawianie się brzuszka przeszło żebyś mogła wrócić do domu. ale dobrze, ze jednak Cię zatrzymali, lepiej dmuchac na zimne.

Antus ja tez nie mam poprane i poprasowane, nie przejmuj się :) wlasnie mi się suszy dopiero pierwsza partia. ja polecam suszarkę taką jak pralka, ja kupiłam niedawno i jestem wniebowzieta - pranie suche w półtora godziny.

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie.Dzieki Wam wiem, ze nie jestem sama. Dzisiaj pierwsza noc bez mojej podusi i co .... nocka nieprzespana. Wstyd mi takiego dużego rogala tachac do szpitala ale nie będę miec wyjścia. Mój musi mi go przywieźć. Idę na krew. Papatki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry