Magdalena TA
Aktywna w BB
Z relacji innych dziewczyn wiem ze niska nie znaczy nic zlego, wazne zeby rosła prawidłowo. Bedzie dobrze.To ja chyba z najniższa beta poki co, oby to poszlo do przodu w moim wypadku. Jutro powtorna beta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z relacji innych dziewczyn wiem ze niska nie znaczy nic zlego, wazne zeby rosła prawidłowo. Bedzie dobrze.To ja chyba z najniższa beta poki co, oby to poszlo do przodu w moim wypadku. Jutro powtorna beta.
Mąż to od maja mówił, żebym rzuciła tę robotę jak mnie wkurza, ale ja zaciskałam zęby, bo przecież staramy się o ciążę i pójdę na L4 jak zajdę, a jak pójdę do nowej pracy to głupio zaraz być w ciąży.Wiesz musisz kierować sie swoimi odczuciami a co radzi ci partner ? Rozumiem doskonale twoja sytuację nie ta praca, to inna. A denerwowac sie tez bez sensu, skoro zarys planow masz. Zreszta nie zawszę w pracy by mysleli o tobie, ,niestety troche trzeba byc egoista. Kwestia dojrzec do tych planow i sama podejmiesz racjonalną decyzje.3mam kciuki, aby jak najbardziej pomyslna dla ciebie.
rozumiem. To jeśli jesteś obstawiona lekami to oby było już dobrze! U mnie to tez 3cia ciąża i tez jedyne dziecko jakie mam to psi syn
O to tez kontakt z ludźmi nieustannymnie najbardziej to stresuje.. ze mi znów ktoś coś „sprzeda”
Będzie dobrze!! Czekamy jutro na Twoje wyniki![]()
Mąż to od maja mówił, żebym rzuciła tę robotę jak mnie wkurza, ale ja zaciskałam zęby, bo przecież staramy się o ciążę i pójdę na L4 jak zajdę, a jak pójdę do nowej pracy to głupio zaraz być w ciąży.
A teraz jak się udało zajść to mam jakieś wyrzuty sumienia, że chcę na to L4 iść.
Widzę, że na razie większość dziewczyn ma termin na koniec marca.
+ja też się szczepiłam 26 czerwca, potem 5 lipca miałam okres i w tym cyklu się udało![]()
Obysmy wszystkie mogly sie chwalić niedlugo pięknymi usgZ relacji innych dziewczyn wiem ze niska nie znaczy nic zlego, wazne zeby rosła prawidłowo. Bedzie dobrze.![]()
A to nie jest tak, ze musza do porodu ci wydłużyć umowe, wlasnie jak to jest na zleceniu ?Ja pracuje jako asystentka w firmie ktora produkuje wnetrza do wiatrakow. W grudniu przez COVID musieli mnie zwolnic. W marcu jak zaszłam w ciaze zatrudnił mnie moj partner a ze sie nie udalo dalej jestem u niego zatrudniona i od kwietnia wrocilam do poprzedniej firmy na umowe zlecenie i tak przedłużam co miesiac. Mam nadzieje ze nie bede juz musiala przedłużać na wrzesień![]()
jesli jestes w ciazy i konczy aie umowa zlecenie to niestety ale prawo do przedłużenia cie nie obowiązuje wtedy dostajesz jakis zasiłek Z tego co sie orientuje. Ogolnie wszystkie składki zdrowotne odprowadza za mnie partner wiec w jego firmie bedzie widnieć L4.A to nie jest tak, ze musza do porodu ci wydłużyć umowe, wlasnie jak to jest na zleceniu ?
Ja to umowa o prace, to ja tak czy siak bezpieczna jestem.
Rozumiem, to o tyle dobrze, ze mozesz liczyc na partnerajesli jestes w ciazy i konczy aie umowa zlecenie to niestety ale prawo do przedłużenia cie nie obowiązuje wtedy dostajesz jakis zasiłek Z tego co sie orientuje. Ogolnie wszystkie składki zdrowotne odprowadza za mnie partner wiec w jego firmie bedzie widnieć L4.