Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak np. dziś w nocy i pytałam o to moją ginkę i powiedziała, że to jak najbardziej ok

Lucky a cio to sie dzieje ze masz dolka?? co?

Lucky - z poprzednimi ciążami też tak było?
Chłopaki obaj przed terminem około tygodnia
Lucky, ucha do góry!!!! łączymy się z Tobą w tych dołach słonko, pocieszenie to marne, ale jest nas więcej.
... na placu boju zostały jeszcze Iwonka, Ada, Asia i Lucky- trzymam kciuki za was dziewczynki!
u nas w pierwszych dniach po wyjściu ze szpitala było niezłe zamieszanie- hormony szalały i dałam się trochę rodzince we znakiale teraz juz sytuacja opanowana
synuś jest słodziak niesamowity, je śpi i rośnie w oczach![]()

Ja juz swoj porod opisalam, moze nie do konca;-), ale jako jedyna chyba, fakt poczytaloby sie:-)

;-):-)
Lucky spokojnie wszystkie na raz nie mogą rodzić musi być jakiś porządek;-)wyznacz malej Mi dzień i godzinę na wyskok
![]()

.
. Chłopaki zdrowe, więc chyba już będzie git. 
no to mamusia ma chwile dla siebie. Ba dzisiaj mam wychodne. Leo zostaje z tatą a mamusia idzie na ploty do miasta:-)Odnośnie tych odchodów połogowych, to ja też tak mam, że już prawie nic, a tu nagle "lawina" świeżej krwiTak jak np. dziś w nocy i pytałam o to moją ginkę i powiedziała, że to jak najbardziej ok
![]()
, naplyw swiezej krwi

, wiec spoko Iza tez tak mamy
;-)

,a z tym prawie do dnia
, takze uzbroj sie w cierpliowsc;-)
czytałam, że takie się też zdarzają ale nie wiedziała, że to takie zielone
<<<< no tak to był temat o kupce. Może potrzebny wątek kupkowy, bo wiecie to bardzo ważne jaka, gdzie i kiedy i czy w ogóle

ba wczoraj dostałam pozwolenie na przytulańce

ale receptę na pigułki muszę wyłudzić od innego gina bo Dmoch nie daje bo katolik
trochę dziwne, bo przecież po cc z rok nie mogę zachodzić w ciąże, a przecież kiedy karmię itp. nie mogę opierać się na kalendarzyku
babol.