Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Przytul go, ponoś, pomasuj lub oklep mu plecki na wysokości brzusia, ewentualnie lekko poklep z pupcię - tak robiła pielęgniarka laktacyjna w szpitalu... Może popodnoś mu nóżki i podociskaj do brzusia lekko w pozycji leżącej, ale tylko jeśli nie jest po jedzonku świeżo.
Jak to kupka nie chce wyjść to pomaga mleczko Twoje - zawiera siarę a ona rozluźnia kupeczki. Moja córcia prawie przy każdym karmieniu purta i robi kupki...
Ewentualnie może być przemęczony, skoro piszesz że różki pokazuje i wkurza się że zasnąć nie może.
Aga - czyli jak Marysia nie wyjdzie do długiego weekendu to zostanie Kryśką?
Bomba, teraz kobietka nie ma innego wyjścia jak najszybciej uciekać z Twego brzusia
)
Jak to kupka nie chce wyjść to pomaga mleczko Twoje - zawiera siarę a ona rozluźnia kupeczki. Moja córcia prawie przy każdym karmieniu purta i robi kupki...
Ewentualnie może być przemęczony, skoro piszesz że różki pokazuje i wkurza się że zasnąć nie może.
Aga - czyli jak Marysia nie wyjdzie do długiego weekendu to zostanie Kryśką?

wygladam jak w 5m-cu ciazy i wogole tyle rozstepow i 16kg zostalo bbbuuuuu w ubrania sprzed ciazy sie nie mieszcze tylko w ciazowkach chodze a to juz miesiac po porodzie....
, tylko ze ja mam na czym siedziec