A
ada04
Gość
kasienko wcale nie lepiej nawał w cycach guzy sie robia mały chce tylko na rece tak placze nie moam jak kolo siebie zrobic malego bunio pobolewa z moim mezem tez nie zaciekawie klotnie jednym slowem mam ochote uciekac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SILKA NIE ZALAMUJ SIE TO NORMALNE ZE W 3 TYG MASZ MNIEJ MLECZKA .. POSWIC DZIEN NA LEZENIE W LOZKU Z MALYM I CYCUJ CALY CZAS.. POWINNO SIE USTABILIZOWAC.. PO KARMIENIU MOZESZ JESZCZE LAKTATOREM ODCIAGNAC:-)Hej dziewczynki.
Ja na szybko, bo Mój Aniołek ( z różkami ) coś dziś niespokojny... A muszę się wykąpać, ogarnąć chatę... Chociaż w nocy spał suuuuuuper, obudził się tylko raz, ale zasnął późno, bo byliśmy na działce, potem u znajomych i nie spał...
Dziewczyny, ja też się boję o ten mój pokarm :-( Mam mega doła. Wczoraj Ali siedział ciągle na cycu i się wkurzał, bo już Mu tam nic nie leciało :-( W końcu jak przyjechaliśmy do domu, to zrobiłam Mu butlę i zjadł 60 ml..... Nie wiem, co mam robić, mam nadzieję, że mi się to ustabilizuje, bo bardzo chciałabym Go karmić piersią... Jak myślicie, dlaczego mi się tak robi ?? Czy pokarm może sam zaniknąć ?? Przecież ja Małego w ogóle nie dokarmiałam... Buuuuuuuuuu :--
-
-
-
-(
Oki, uciekam. Idę się szybko wykąpać, póki Synek śpi. Zajrzę później.
kasienko wcale nie lepiej nawał w cycach guzy sie robia mały chce tylko na rece tak placze nie moam jak kolo siebie zrobic malego bunio pobolewa z moim mezem tez nie zaciekawie klotnie jednym slowem mam ochote uciekac

fajoskooooooooAda mi sie nie wydaje ze to kolki ...... troche za wczesniej na kolke;-)masiu tak robie a moj ma od wczoraj kolki kuźwa ewidetnie ma kolki zminiłam mu mleko na bezmleczne i spi spokojnie tylko na rekach u mnie tak jak teraz na przyklad....opadam z sil ale tylko dlatego ze widzejak on cierpi bardzo...