reklama

Kwietnióweczki 2008

kasienko wcale nie lepiej nawał w cycach guzy sie robia mały chce tylko na rece tak placze nie moam jak kolo siebie zrobic malego bunio pobolewa z moim mezem tez nie zaciekawie klotnie jednym slowem mam ochote uciekac

reklama
Ada nasz male czuja nastroje, ja sie straram nie denerwować, nawet w myślach nie krzyczeć na meza i sie wylozować, jakos mi się udaje
Ja sobie masoawałam jak czułam zgrupienie w cycach, ale praktycznie ona tak odciąga ze nie miałam czegoś takiego jak nawał (tylko brodaki dostały w dupe bo krew mi leciała z jednej chyba ze dwa dni ale już lepiej)

Wczoraj malutka miała bolący brzuszke i nie spała za długo a nóżkami tak fikała widać ze coś nie tak (ja do soboty piłam herbatke dla karmiących i mi sie skończyła moze to to i przez to takie zatory w jelitkach sama nie wiem:(

Ale dzisiaj odsypia wczorajszy dzień i ja też chyba pójde sie kimnąć.

Hej dziewczynki.

Ja na szybko, bo Mój Aniołek ( z różkami ) coś dziś niespokojny... A muszę się wykąpać, ogarnąć chatę... Chociaż w nocy spał suuuuuuper, obudził się tylko raz, ale zasnął późno, bo byliśmy na działce, potem u znajomych i nie spał...

Dziewczyny, ja też się boję o ten mój pokarm :-( Mam mega doła. Wczoraj Ali siedział ciągle na cycu i się wkurzał, bo już Mu tam nic nie leciało :-( W końcu jak przyjechaliśmy do domu, to zrobiłam Mu butlę i zjadł 60 ml..... Nie wiem, co mam robić, mam nadzieję, że mi się to ustabilizuje, bo bardzo chciałabym Go karmić piersią... Jak myślicie, dlaczego mi się tak robi ?? Czy pokarm może sam zaniknąć ?? Przecież ja Małego w ogóle nie dokarmiałam... Buuuuuuuuuu :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Oki, uciekam. Idę się szybko wykąpać, póki Synek śpi. Zajrzę później.

aduś jak możesz masuj cycki pod prysznicem, polecam liście kapusty do okładów.

zaraz mykamy, mamy dzisiaj nauki przedmałżeńskie jedziemy do murowanej gośliny (pod poznaniem) bo tam w urzędzie będziemy ślubować, Leo zostanie z babcią.
No i udało mi się załatwić ekipę, która pomoże w przeprowadzce, czyli, pakowanie i przewózka.

a i jeszcze jedno
przysyłajcie mi na PM dane do listy nie mam czasu śledzić kto kiedy urodził

masiu tak robie a moj ma od wczoraj kolki kuźwa ewidetnie ma kolki zminiłam mu mleko na bezmleczne i spi spokojnie tylko na rekach u mnie tak jak teraz na przyklad....opadam z sil ale tylko dlatego ze widzejak on cierpi bardzo...

aduś na kolki to mi się wydaje że za wcześnie, to po prostu nie tolerancja mleka. Ale jak po zmianie lepiej to oki.
Leoś też tylko by na ręce ale to przez szpital, jak już go odłączyli od tlenu to tak mi go było żal, że jak tylko zakwilił to braliśmy go na ręce i tuliliśmy no i mu zostało. Ale staram się teraz w domu tylko wziąć na ręce i jak się uspokoi to odkładam do łóżeczka.

dobra zmykam, przebrać mojego hrabiego (na szczęście już pomału wyłazimy z malusich ubranek wprawdzie 56jeszcze za duże ale 50przyciasna się zrobiła:)))
i jedziemy do babci.
Dzisiaj mam do załatwienia jeszcze zamówienie na tort, kwiaty obrączki i papier na zaproszenia.
A jutro pierwsza przymiarka sukienki.

MASIu też myślę nie tolerancja mleka zmieniłam mleko na bezmleczne ale efektu jeszcze nie ma jutro położna a ja już wariuje ale koleżanka mi powiedziała,że może to się utrzymywać jeszcze parę dni nawet do dwóch tygodni...boże ale mam dołka przez to mój syneczek...a

Hej dziewczynki.

Ja na szybko, bo Mój Aniołek ( z różkami ) coś dziś niespokojny... A muszę się wykąpać, ogarnąć chatę... Chociaż w nocy spał suuuuuuper, obudził się tylko raz, ale zasnął późno, bo byliśmy na działce, potem u znajomych i nie spał...

Dziewczyny, ja też się boję o ten mój pokarm :-( Mam mega doła. Wczoraj Ali siedział ciągle na cycu i się wkurzał, bo już Mu tam nic nie leciało :-( W końcu jak przyjechaliśmy do domu, to zrobiłam Mu butlę i zjadł 60 ml..... Nie wiem, co mam robić, mam nadzieję, że mi się to ustabilizuje, bo bardzo chciałabym Go karmić piersią... Jak myślicie, dlaczego mi się tak robi ?? Czy pokarm może sam zaniknąć ?? Przecież ja Małego w ogóle nie dokarmiałam... Buuuuuuuuuu :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Oki, uciekam. Idę się szybko wykąpać, póki Synek śpi. Zajrzę później.
SILKA NIE ZALAMUJ SIE TO NORMALNE ZE W 3 TYG MASZ MNIEJ MLECZKA .. POSWIC DZIEN NA LEZENIE W LOZKU Z MALYM I CYCUJ CALY CZAS.. POWINNO SIE USTABILIZOWAC.. PO KARMIENIU MOZESZ JESZCZE LAKTATOREM ODCIAGNAC:-)

kasienko wcale nie lepiej nawał w cycach guzy sie robia mały chce tylko na rece tak placze nie moam jak kolo siebie zrobic malego bunio pobolewa z moim mezem tez nie zaciekawie klotnie jednym slowem mam ochote uciekac

Adus jednym slowem kongo hormonalne :-)odpusc chlopu bo dla niego tez stres a i maly czuje ze jestes poddenerwowana....i dziecku sie udziela

NO I ZEBY NIE BYLO TAK MILO.....moj tez dzis odwala szopki caly czas na rekach nie chce do lozeczka.. spi po 15 minut jak zajac pod miedza....dobrze ze zdarzylam sie wykapac w biegu .. a mam dzis gosci i musze cos upitrasic upiec .......kiedy ja to zrobie to nie wim.... teraz lece wlosy prostowac tylko jak to zrobic ze spiacym grzdylem na reku:-D:-D:-Dfajoskoooooooo

reklama
masiu tak robie a moj ma od wczoraj kolki kuźwa ewidetnie ma kolki zminiłam mu mleko na bezmleczne i spi spokojnie tylko na rekach u mnie tak jak teraz na przyklad....opadam z sil ale tylko dlatego ze widzejak on cierpi bardzo...
Ada mi sie nie wydaje ze to kolki ...... troche za wczesniej na kolke;-)
ja sie wogole dziwie ze wystartowalas od Nan .. zamiast odrazu od mleka dla alergikow:-( wiedzac ze ty masz alergie:-(jest duze prawdopodobienstwo ze Amirek tez bedzie uczulony..

EDIT;
nie ma jak walnac posta pod postem .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry