Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też nie miałam robionych
Teraz na wizytę mam zrobić morfologię i mocz
Pozdrawiam.
Pierwszy raz będę robić. Ciekawe czy mi wyjdzie 

ale przychodzić co miesiąc trzeba.....wszystkie podstawowe badania z krwi i moczu już porobiłam i wyniki są w książkowych normach:-):-):-):-):-)

że chyba bardziej zbliżone wielkością do czopków niz do tabletek do połkniecia

fuuuuj...

:-)
Wiesz jak moja babcia zmarła miałam tragedie skonczyło sie na braniu leków psychotr. No i tak przez rok aż zaszłam w ciąze leki natychmiast odstawiłam ale że miałam silne to niestety poroniłam w ogóle wyszło wiele zawirowań ale od tamtej pory nie biore no teraz wiadomo ale musisz bywać wsród ludzi rozmawiaj i tu sie dużo pojawiaj kiedy tylko możesz.NIe smutaj sie i nie zostawaj sama wiem co czujesz ale nie jesteś sama
:-):-):-) Teraz jeszcze ten okres jesienny niestety sprzyjający obniżonemu nastrojowi...Cieszmy sie jesteśmy w ciąży najważniejsze pozytywne nastawienie...bez tego ani rusz wiec głowa do góry i sie nie smutaj juz masz madra psinke...:-):-)I jak najwiecej na zakupki poprawia nastroj
. psychotropów nie miałam silnych, by móc nad sobą pracować. Fakt łatwiej było, bo gdy rano się budziłam i dopadał mnie chandra łyk tabletkę i było lepiej. Teraz nie mogę choć i nawet nie chcę już ich brać. Po prostu czasem nie potrafię opanować tego stanu. Szczególnie trudno mi jest kiedy zostaję sam. Teraz nie mogę pracować i większość czasu muszę siedzieć w domu w łóżku, a w tedy za dużo rozmyślam.