aga_k-p
Fanka BB :)
Iwonka rano słabą herbatę ale tak z pół litra. W ciągu dnia woda i czasami sok jablkowy. Jak mnie cos pobolewa brzuch to rozcieńczam go wodą + herbatki laktacyjne (na razie jednak odstawiłam) i to niestety tyle. 2 razy po karmieniu po kąpieli pozwoliłam sobie na kieliszek czerwonego wina.
A piłam też świeżą melisę zalaną wrzątkiem a potem rozcieńczoną wodą. Bardzo orzeźwiające.
Przypraw to malo. Soli bardzo malo bo ja strasznie wodę zatrzymuje a te gotowe przyprawy mają sól i jakies konserwanty. Najlepiej to świeżymi ziolami doprawiać. Ja jem duzo pietruszki na moją anemie i koperku.
Dziś na obiad pierś z indyka pieczona a teraz odgrzewana na patelni grilowej + makaron pełnoziarnisty, kilka listków sałaty (lepiej nie lodowej tylko zwyklej) i gotowane warzywka.
Deser makaron a duszonymi jabuszkami.
Smacznego!!!
A piłam też świeżą melisę zalaną wrzątkiem a potem rozcieńczoną wodą. Bardzo orzeźwiające.
Przypraw to malo. Soli bardzo malo bo ja strasznie wodę zatrzymuje a te gotowe przyprawy mają sól i jakies konserwanty. Najlepiej to świeżymi ziolami doprawiać. Ja jem duzo pietruszki na moją anemie i koperku.
Dziś na obiad pierś z indyka pieczona a teraz odgrzewana na patelni grilowej + makaron pełnoziarnisty, kilka listków sałaty (lepiej nie lodowej tylko zwyklej) i gotowane warzywka.
Deser makaron a duszonymi jabuszkami.
Smacznego!!!

jadzis kupilam mojemu marudzie i nawet polezal chwile i gaworzył
:-):-)
teraz se kima na moich nóżkach a ja czkam żeby jej sprytnie obciąć paznokcie z jednej rączki