reklama

Kwietnióweczki 2008

To ja jedyna z Was chyba malo spaceruje z malym :/ kurde nie chce mi sie lazic naprawde nie wiem czemu....moze gdybym nie miala takiego duzego tarasu polazlabym tu i tam...a tak to wiecie wystawiam go na taras a ma on z 16 metrow i schodki i ogrod wiec dlatego .....e to podziwiam WAS ZE MACIE SILY w taki upal trskac tyle kilosow :)Adula:)

reklama
Alunia mój to taki niechetny na leżenie na balkonie a mam musi se spacerować i co mam poradzic dziś łaziłam z nim 4 i pół godziny:baffled: nie czuję nóg marze żeby usnął już na noc i bym sę nogi pomocyła wzięła prysznic i spoczęła przed tv ale jak ja mam takie plany to me dziecie na \przekór matce usypia dłużej ech.....

wiesz co Alunia mój to by na okrągło cos mielił buzią jak nie woda to papu czasami przesadza i musze go powstrzymywać chyba ma po mnie takie ciągoty na papusianie...:laugh2::-D oby mu sie nie odwidziało:baffled: za 40 minut kąpiel potem papu po 20.00 i do wyra mały pójdzie....kupiłam se dzis kilo czeresni chodzę i jem je jak głupia no uwielbiam czeresnie....

hej. ja dzisiaj znowu na chwilkę.
jakiś czas temu dopiero wróciliśmy, kontrola u neurologa i kardiologa. Neurolog też widzi poprawę ale dalej zbyt nierówne napięcie w mięśniach. kardiolog stwierdził powiększone serduszko:baffled: możliwe, że od sterydów. mamy skierowanie do poradni kardiologicznej.
mi chyba z nerwów znowu nawala lewy cycek:-( twardy, gorący.
Leo też jakiś drażliwy więc chyba dzisiaj będzie bez kąpania.

no i zmarła babcia Wojtka, po naradzie ślub odwołany.

ech zmykam bo Leo głodny prawy cycek opróżniony a lewy nawala

Masiu wyrazy wspolczucia dla Wojtka i rodziny.....i psikro ze wesele odwolane pewnie sie smucisz...tak zylas tym....ale Masiu nie matrw sie slub sie odbedzie to najwazniejsze i wpelni bedziesz ssie tym mogla cieszyc!!!!A u Leosia pooprawa az milo przeczytac..!!!

MASIU bardzo mi przykro z powodu śmierci babci Wojtka...wyrazy współczucia:-(

a i super,że z Leosiem coraz lepiej no i mam nadzieję,że z serduszkiem nic takiego się nie dzieje,że wizyta w ppradni tylko rutynowa....trzymaj się kochana

Masiu wspołczujemy....:-(
ja tylko na chwilke, wrocilismy z wekendu pogoda super:tak:
Silka z Alankiem nie ma neta bo komp imsie zepsul i Ali jest chory ma katarek i kaszle:-( i sie meczy:-( mieli isc dzis do lekarza..... ale wiecej wiesci nie mam:-(

Biedny Alanek:-( bidulek a przecież ostatnio była i lekarz jej powiedział,że zdrowy kurczę bidulek sie namęczy...dużo zdrówka...

MAJECZKO daj znać co tam u Was!!Jak się Michaś czuję ?Jak ty sie czujesz???Jak wekeend minał...buźka....

księciunio zjadł mleczko na razie słyszę jak miauczy:-):-) w łóżeczku i usypia powoli może zaśnie...ech wczoraj poszedł szybko spać raz dwa....ostatnio lepiej z usypianiem tfu tfu spał znowu do 2.00 potem przed 6 papu....a mamusia idzie se machnąć kawusie:-p:happy::-)

nie wierzę, jestem pierwsza??
dzien dobry wszystkim kochanym dzidziusiom i ich mamusiom (ale rymnęłam:-))
My po spokojnej nocce, wczoraj była kolka, ale jakaś łagodniejsza, moze po infacolu:confused::happy::confused:, nic to, wazne ze nie było ostrej jazdy jak ostatnio,
ale się znerwiłam, połozna ostatnio powiedziała mi, że mam przyjechac na 9.00 na bilans do przychodni, ja się zerwałam z łóżka, co by się wyszykowac, dzwonię przed chwilką do rejestracji a tam pani mówi, że na 12.00:angry::angry::angry:, dobrze , ze dziecka nie obudziłam.
miłego dnia kochaniutkie, pogoda znowu przepiękna, wiec pewnie dzisiaj znowu puchy tu będą, buziamy!!!

no ładnie Lene tak mnie pominąć:-D:laugh2:

super daj znać jak tam córeczka po bilansie....ale ten czas leci szybko....
mój Ami na razie śpi z tatusiem i ja korzystam....byłam w sklepie z samego rana i w słoneczku ciepełko jak trza ale w cieniu przyjemny chłód aż marzy mi się plaża i morze...bubu...ale bym gdzieś se pojechała...:happy2:

reklama
Haniu słodka - wszystkiego najlepszego z okazji wkroczenia w szeregi niemowlaczków :) Stuknął Ci dziś pierwszy miesiąc życia - chowaj się zdrowo i rośnij duża, okrąglutka :)

Załączniki

• dzieci119.gif
    dzieci119.gif
    37,3 KB · Wyświetleń: 33

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry