reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Nie nooo, mam nadzieje ze w nocy spanie będzie... Mała sie obudziła, zassała 15 minut i znów śpi, co jest? to przez pogode?:confused: Oki i ja już mykam bo laptop taki gorący od tego że cały dzień na chodzie no i zaraz małż przychodzi :tak:

Ledy ten twoj maly to wymiata... wyslij go na jakis tance bo sie zmarnuje taki talent:-):-)

teksty tez ma niezle .. noooooo pewnie po mamusi:-D:-D:-D

dziewczynki a co to za zaproszenia na BB do znajomych........... wlasnie moja lista ignorowanych sie powiekszyla o boska Belinde:rofl2: super fajnie bo nie bedzie widziec co pisze to prawie ja ZW.:-D:-D

to dajcie tej Polskiej pogody bo moj za to dzis spi po 10 minut ,jadl o 1:30 ostatni raz i strajkuje i co chwile tylko nieeeee,, aaaall,,yyyyyyy,,naaaa i rusz sie przy tym caly;-);-);-):-D

KASIEŃKO wysyłam mój też śpi ło matko co będzie wieczorem........i w dodatku kupy nie robił:baffled: i śpi ale jak nie stęka na kupę to najważniejsze....

Hej lasencje no moj dzis jako slabo je...kolo 7 rano zjadl potem kolo 1o potem kolo 14 i powinien miec karmienie kolo17 badz 18 a jest 21 nie je zjadl tylko 30 ml....bojciu....alestresior....Dziewczyny powiedzice mi cy to normalne ze moje 6 letnie dziecko ciagle nawija o pisiorku o dupie kazdy teraz teskt z tym wywija malym jak biegnie do lazienki i swiruje... to normalne czy do lekarza z takim psycholem isc.? moja mam mowi ze jak go tego nie oducze to ze jeszcze gejem mi zostanie albo zrobi mu kiedys ktos przez te jego zachowanie krzywde wiecie zwrocilam na to uwage i faktycznie on jest jakis zboczony co mam robic w tym kierunku strasze go ze zaraz dostanie klapsa a ten zlewa troooo

Kasia zaproszenia? to chba chodzi o mie szperalam tu ostatnio na bb hahahah i nie wiedzialalm o co tam biega hahahahahai tak se pozaznaczalam :0ale niew eidzialam ze cos do ciebie doszlo ghahah

ALUNIA jest gorąco i dzieciaczkom może niechcieć się jeść ale może chociaż go dopuj jak nie chce jeść....mój też po południu i wieczorkiem mniej zjadł tylko spał....

a co do starszego może ma taki okres co????przejdzie mu....

reklama
Kasia zaproszenia? to chba chodzi o mie szperalam tu ostatnio na bb hahahah i nie wiedzialalm o co tam biega hahahahahai tak se pozaznaczalam :0ale niew eidzialam ze cos do ciebie doszlo ghahah

przestan zwracac uwage na te jego teksty o pisioraku to szybko mu sie znudzi..
a moze byc i tak ze poprostu chce na siebie zwrocic uwage... zauwazyl ze wszyscy sie nim interesuja ja mowi o tych ,,rzeczach,,
a poza ty to tez jest trudny okres dla niego pojawil sie braciszek .. wiesz Ala dzieci roznie reaguja np. moja mlodsza zrobila sie strasznie niegrzeczna i pyskata

ja dzis poszperalam i wynalazlam nie tylko od Ciebie ale do czego to sluzy to ja nie wiem ......:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry